Uyarılar Dikkate Alınmazsa Sonucu Böyle Olur!

Uyarılar Dikkate Alınmazsa Sonucu Böyle Olur!
Rize'de emniyet yetkililerinin uyarılarını dikkate almayan bazı vatandaşlar dolandırıcıların kurbanı olurken uyarılara aldırış etmeyen ve çeşitli olaylara karışanlar ise çeşitli cezalara çarptırıldı.

Rize Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, dün polis sorumluluk bölgesinde meydana gelen olaylar basın aracılığıyla vatandaşlara bildirildi. Bildiride emniyet müdürlüğünün daha önce defalarca uyardığı konular hakkında vatandaşların dolandırıldığı yada cezai işleme maruz kaldığı dikkat çekti.

Emniyetin açıklamasında Rize'de dün meydana gelen farklı olaylarda 8 kişinin yaralandığı suça karıştığı iddiası ile 25 şüphelinin gözaltına alındığı belirtildi. Bu kişilerin üzerlerinde yapılan aramada, 1 kuru sıkı tabanca, 7 adet mermi, 100 paket gümrük kaçağı sigara ile bir miktar kaçak içki ele geçirildiği, gözaltına alınan kişilerle ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü kaydedildi.

Bölge Trafik ve Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünün yaptığı çalışmalarda ise 213 aracın kontrol edildiği, 6 aracın trafikten men edildiği, kurullara uymayan 59 araç sürücüsüne 5 bin 318 lira ceza uygulandığı ifade edildi.

Dolandırıcıların bazı vatandaşları kandırıp, toplam 4 bin 500 lirayı dolandırdıkları belirtildi.