Uzman Doktorlar Sempozyum İçin Rize'ye Gelecek

Uzman Doktorlar Sempozyum İçin Rize'ye Gelecek
Rize’de “Ses ve Larenks Hastalıkları Tanı ve Tedavisi Sempozyumu” düzenlenecek.

Rize’de 29-30 Kasım 2013 tarihlerinde Türkiye’nin çeşitli illerinden davetli Kulak Burun Boğaz Hastalıkları alanında uzman doktorların katılımıyla “Ses ve Larenks Hastalıkları Tanı ve Tedavisi Sempozyumu” düzenlenecek.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalı tarafından organize edilen, Türk Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Derneği Larengoloji Okulu da katkıda bulunacağı sempozyum, 29- 30 Kasım 2013 tarihlerinde Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi konferans salonunda “Ses ve Larenks Hastalıkları Tanı ve Tedavisi Sempozyumu”  adı altında düzenlenecek.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Engin Dursun, yaptığı yazılı açıklamada, “Türkiye’nin büyük İllerinde görev yapan Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalında uzman olan hekimlerin katılımıyla düzenlenecek olan sempozyumunun Rize için bir kazanç olacaktır” dedi.

Dursun, “Sempozyumda; canlı cerrahi, olgu sunumları ve kadavra uygulamaları ile gerçekleştirilecek, TTB-STE puanı ile kredilendirilecek ve katılım ücretsiz olacaktır. Sempozyumun bilimsel ve eğitsel seviyesinin yüksek olacağına inanıyoruz” diye konuştu.