Üzülmez: "Benim Olduğum Yerde Her Zaman Hedef Vardır"

Üzülmez: "Benim Olduğum Yerde Her Zaman Hedef Vardır"
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, ikinci yarıda istikrar yakalayıp camiayı hedefe taşıyacaklarına inandıklarını belirterek, bu hafta içerisinde 1-2 oyuncuyla söz keseceklerini söyledi.

TFF 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un teknik direktörü İbrahim Üzülmez, kendisinin olduğu yerde her zaman hedeflerin de olduğunu, bu hedefleri gerçekleştireceğine inandığını söyledi.

Mehmet Cengiz Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman öncesi AA muhabirine açıklamada bulunan Üzülmez, Ümraniyespor karşısında aldıkları 4-0'lık galibiyetin kendilerini memnun ettiğini belirtti.

Göreve geldikten sonra 4 deplasman maçını kazanamadıklarını anımsatan Üzülmez, "Bu maçlarda iyi oynasak da kazanamadık. Oyuncularımızın iyi işler yapabileceklerini biliyor ve bu inancı taşıyorum. Tek gerçek mücadele etmek. Mücadele etmezseniz bu ligde herkese karşı zorlanırsınız." dedi.

İlk yarının son haftasında oynayacakları Gazişehir Gaziantep maçının son derece önemli olduğuna dikkati çeken Üzülmez, "Webo, Del Valle gibi tecrübeli oyuncuları var. Gazişehir Gaziantep maçını da atlatıp ikinci yarıya en iyi şekilde girme gayretindeyiz. Benim olduğum yerde her zaman hedef vardır. Allah da nasip ederse bu hedefi gerçekleştireceğime inanıyorum. İkinci yarıda istikrar yakalayıp camiamızı hedefe taşıyacağımıza inanıyorum." diye konuştu.

- "Transfer planlamamızı yaptık"

Üzülmez, transferde kulübün mali tablosunu inceleyerek hareket edeceklerini dile getirerek, şöyle devam etti: "Buraya gelen oyuncu sadece para kazanmak için gelmeyecek. Takımın hedeflerini bilerek bu doğrultuda gelmeli. Kulübün hedefleri ve menfaatleri doğrultusunda gelecek oyuncu ile birebir görüşmek istiyorum. Mevkilerimiz belli. Alacağımız oyuncularla istişare ediyoruz. Bu hafta içerisinde 1-2 oyuncuyla söz keseceğiz."

Leonard Kweuke'nin Çaykur Rizespor ile özdeşleşen bir isim olduğuna ve devre arasında da kendisi hakkında önemli bir karar vereceklerini vurgulayan Üzülmez, sözlerini şöyle tamamladı: "Sıkıntılar içerisinde olmasına rağmen fedakarlık gösteriyor. Beden ve fiziksel anlamda eksiklik olmadığında ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. İbrahim Üzülmez'in de Kweuke'nin de üzerindedir Çaykur Rizespor. Kulübün menfaatleri doğrultusunda gelecekte nasıl sağlıklı yol alacağımızı karara bağlayacağız. Son haftanın ardından durumumuz netleşecek."