Üzülmez: "Bir Maç Kaybettik Diye Karamsarlığa Girmemek Gerekir"

Üzülmez: "Bir Maç Kaybettik Diye Karamsarlığa Girmemek Gerekir"
Çaykur Rizespor'un teknik direktörü İbrahim Üzülmez, "Bir maç kaybettik diye karamsarlığa girmemek gerekir." dedi.

Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasında deplasmanda Akhisarspor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor, Mehmet Cengiz Tesislerinde teknik direktör İbrahim Üzülmez yönetiminde hazırlıklarını sürdürdü. Çaykur Rizespor teknik direktörü İbrahim Üzülmez, Kasımpaşa maçında aldıkları yenilginin morallerini bozmaması gerektiğini söyledi.

caykur-rizespor-antrenmani.jpg

İbrahim Üzülmez, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde basın mensuplarına açıklamada bulunurken, 2-0 öne geçmelerine karşın 3-2 mağlup oldukları Kasımpaşa müsabakasında sergiledikleri futbolun karşılığını alamadıklarını dile getirdi.

Alınan sonucun kendilerini üzdüğünü anlatan Üzülmez, "Süper Lig seviyesinde oynayan takımların bazı hataları yapmaması gerektiğini söylüyoruz. Bundan sonraki süreçte, 70 dakikalık futbolumuzu daha ileri taşıyıp, 80-90 dakikaya çıkartmamız gerekiyor. Herkesin bize güvenmesini istiyoruz. Bir maç kaybettik diye karamsarlığa girmemek gerekir." ifadelerini kullandı.

ibrahim-uzulmez-caykur-rizespor-teknik-direktoru.jpg

Süper Lig'in en iyi futbol oynayan üç takımından biri olduklarını savunan Üzülmez, "Oyun anlamında saha içerisinde ne yaptığını bilen, pas trafiğini artıran bir takım görüntüsü içerisindeydik. Maçı izleyen herkes, 'İyi oynanan bir maç nasıl kaybedildi?' diyor. Ben de aynı düşünce içerisindeyim." diye konuştu.

Takım olarak doğru yolda olduklarını vurgulayan Üzülmez, şunları söyledi: "Çaykur Rizespor'u en iyi yerlere getireceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Destek her zaman gerekiyor. Taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Kasımpaşa maçında bize destek verdiler. Bundan sonraki haftalarda da yanımızda olmalarını istiyoruz. Eksiklerimiz var. Bunları da ilerleyen haftalarda gidereceğiz. Kasımpaşa maçındaki oyun anlayışımızı 90 dakikaya yayıp, Akhisarspor karşılaşmasından istediğimiz sonuçla ayrılmak istiyoruz. Çok kolay değil ama zorlukları seven bir yapımız var. Bu zorlukların da üstesinden geleceğiz. İnşallah güzel bir sinerji yakalarız."

ibrahim-uzulmez-antrenmanda.jpg