Üzülmez: "Gol Pozisyonlarını Değerlendirmede Sıkıntı Yaşıyoruz"

Üzülmez: "Gol Pozisyonlarını Değerlendirmede Sıkıntı Yaşıyoruz"
Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında Rize’de Çaykur Rizespor’a karşı 2-1 mağlup olan Gençlerbirliği’de Teknik Direktör İbrahim Üzülmez, gol pozisyonlarını değerlendirmede sıkıntı yaşadıklarını söyledi.

Gençlerbirliği Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, son iki haftadır ilk yarıları iyi değerlendiremediklerini belirtti.

Kendileri açısından Çaykur Rizespor mücadelesinin Galatasaray maçı gibi olduğunu vurgulayan Üzülmez, "İlk yarı hiç bir şey yapamadık. Oyunsal ve mücadele anlamında tamamen sıkıntı içerisinde geçirdik. Dönen topları kazanamayan takım görüntüsü verdik. İkili mücadeleleri kazanamadık. Bu görüntü bize yakışmadı." diye konuştu.

İkinci yarı farklı bir kimlikle sahaya çıktıklarına dikkat çeken Üzülmez, şöyle devam etti: "İkinci yarı hataları söyleyince farklı bir takım sahada oldu. İlk 45 dakikayı heba etmemeliydik. İkinci yarı tek kale şeklinde geçen bir mücadele oldu ama ne hikmetse gol pozisyonlarını değerlendirmede sıkıntı yaşıyoruz. Ofansif açıdan her maç 7-8 pozisyonumuz var ve bugün sadece birini değerlendirdik. Pozisyonları gole çevirmekte zorlanırken Vedat'ın golünün ardından basit bir penaltı golü yedik. Zaman zaman üst düzey mücadele içerisinde oluyoruz ama son iki haftadır kaybeden bir görüntü veriyoruz. Daha iyi işler yapmalıyız. Takımım ikinci yarıdaki görüntüsünün üzerine çıkabilir mi? Açıkçası bu konuda da tereddütlerim var."