Uzun: Delegenin Tercihine ve Sonuca Saygı Duyuyorum

Uzun: Delegenin Tercihine ve Sonuca Saygı Duyuyorum
Rize Ziraat Odası seçimlerinde aday olan ve kaybeden Mali Müşavir Temel Ali Uzun, delegenin tercihine saygı duyduğunu söyledi.

Rize Ziraat Odası’nın hafta sonu yapılan seçimlerinde 61 oy alarak, 95 oy alan rakibi mevcut başkan Nevzat Paliç’e karşı seçimi kaybeden Mali Müşavir Temel Ali Uzun, seçim sürecinde yalan söylemediğini, iftira atmadığını ve yalnızca hedefleri ile projelerini ortaya koymaya çalıştığını ifade ederek, delegenin tercihine ve ortaya çıkan sonuca saygı duyduğunu açıkladı.

Uzun yaptığı açıklamada, “40.000’e yakın üyesi ve Bir Milyon TL. geliri olan Rize’mizin  en büyük Sivil Toplum Teşkilatının, delege seçiminden meclis üyesi seçimine kadar geçen süre içinde, Rize Ziraat Odası tarihinde bu güne kadar yapılan seçimlerden farklı bir seçim süreci yaşanmıştır. Ziraat odası seçimleri ilk kez Rize gündemini bu kadar meşgul etmiş ve toplumun dikkatini çekmiştir. 14 Aralık 2014 tarihinde delege, 08 Şubat 2015 tarihinde Meclis üyelerinin seçilmesiyle sonuçlanan Rize Ziraat Odası seçimlerinin İlimize, odamıza ve üreticilerimize hayırlı olmasını dilerim.” dedi.

temel-ali-uzun-mali-musavir.jpg

Delege seçimleri ile başlayıp oda meclis üyelerinin seçilmesiyle tamamlanan bu sürecin bundan sonra çok daha farklı olacağı kanaatinde olduğunu ifade eden Uzun, “Toplumun her kesimi ve özellikle odamız üyesi siz müstahsillerin ziraat odasından beklentilerinin artmış olması, Ziraat Odasının faaliyetleri, bundan sonra daha yakinen takıp edileceği aşikardır. Seçim sürecinde yalan söylemedik, iftira atmadık, yalnızca hedeflerimizi ve projelerimizi ortaya koymaya çalıştık. Çayla, Çaykurla ve ilimizle ilgili bütün çalışmalarım  projelerim ve araştırmalarım ortada ve arşivlerdedir. Doğduğum, yetiştiğim ve yaşadığım ilime; hizmet amacıyla çıktığım bu yolda ortaya çıkan sonuca saygı duyduğumu ifade eder, tüm kamuoyuna saygılarımı sunarım.” şeklinde konuştu.