Uzun'a Geçmiş Olsun Ziyareti

Uzun'a Geçmiş Olsun Ziyareti
AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, Geçtiğimiz Günlerde Mehmet Kazdal'ın Hayatını Kaybettiği Kazada Aynı Araçta Bulunan ve Kazayı Yaralı Şekilde Atlatan Saadet Partisi Rize İl Başkanı Hasan Uzun'u Ziyaret Etti.

Rize İl Genel Meclis Başkanı Hakan Gültekin ve AK Parti Rize İl Başkan Yardımcısı Savaş Tabak ile birlikte Trabzon Kanuni eğitim ve araştırma hastanesine giden AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, Burada Hastanede yatmakta olan Saadet Partisi Rize İl Başkanı Hasan Uzun'u ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini sundu.

Trabzon Kanuni eğitim ve araştırma hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Mevlüt Karataş'tan hastanede yatmakta olan Saadet Partisi Rize İl Başkanı Hasan Uzun hakkında gerekli bilgileri alan AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, yaklaşık otuz dakikalık ziyaretin ardından Saadet Partisi Rize İl Başkanı Hasan Uzun ve yakınlara tekrar geçmiş olsun dileklerini sunarak bölgeden ayrıldı.

uzun-kaza.jpg

Gerçekleşen ziyaretin ardından aynı kazada yaralanan Saadet Partisi Rize İl Başkan Yardımcısı Mustafa Azder'in yatmakta olduğu Trabzon Farabi hastanesine geçen Ak Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar ve beraberindeki heyet, burada Saadet Partisi Rize İl Başkan Yardımcısı Mustafa Azder'i de yerinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini sunduktan sonra Rize'ye döndü.

ayar-uzun.jpg

21.20121116172925.jpg