Uzundurukan'dan Trabzonspor 'a: Ayıbınızla Gurur Duyun!.

Uzundurukan'dan Trabzonspor 'a: Ayıbınızla Gurur Duyun!.
Fotomaç Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Zeki Uzundurukan, Trabzonspor’un Bursaspor karşısında yüreksiz bir futbol oynayarak, sahada adeta yürüyerek Bursaspor'a yenildiğini ve Çaykur Rizespor'un küme düşmesine neden olduğunu söyledi.

Fotomaç Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Zeki Uzundurukan, köşe yazısında “Düne kadar temiz futbolun simgesi durumundaki Trabzonspor, Ersun Yanal yüzünden 2016-2017 sezonunun tartışılan takımı olarak anılacak. Çaykur Rizespor'u düşüren takım olarak hatırlanacak yıllarca... Hepinize yazıklar olsun” dedi.

UZUNDURAKAN, KÖŞE YAZISINDA ŞUNLARI KAYDETTİ:

TRABZONSPOR ERSUN YANAL'IN OYUNCAĞI OLDU

Bin kere yazıklar olsun size! Ey Trabzonspor yönetimi; Trabzonspor haftalardır Ersun Yanal'ın elinde bir oyuncağa dönüştü.

Seyirci kaldınız. Ersun Yanal, sezonu geç açmak için, daha fazla tatil yapmak için (Avrupa'ya gitmemek için) frene bastı, takımın ipini çekti. Makine düzeni ile işleyen takımı bozdu, yanlış oynattı, Trabzonspor'un başarısız olması için adeta elinden gelen her şeyi yaptı. Trabzonspor yönetimi buna ses çıkarmadı; seyirci kaldı. Ersun Yanal'ın elinde oyuncağa dönen Trabzonspor, dün yüreksiz bir futbol oynayarak, sahada adeta yürüyerek Bursaspor'a yenildi;

Çaykur Rizespor'un küme düşmesine neden oldu. Düne kadar temiz futbolun simgesi durumundaki Trabzonspor, Ersun Yanal yüzünden 2016-2017 sezonunun tartışılan takımı olarak anılacak. Çaykur Rizespor'u düşüren takım olarak hatırlanacak yıllarca... Hepinize yazıklar olsun! Trabzonspor'u ne hallere düşürdünüz!
Ayıbınızla gurur duyun!.