Vali Baydaş, Sevgi Evlerindeki Çocuklarla İftar Yaptı

Vali Baydaş, Sevgi Evlerindeki Çocuklarla İftar Yaptı
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş ile eşi Zeyneb Baydaş ve il protokolü, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı sevgi evlerinde devlet koruması altındaki öğrencilerle birlikte iftarını açtı.

Sevgi evlerindeki çocuklarla yakından ilgilenen Vali İhsan Selim Baydaş, iftar öncesi ve sonrasında öğrencilerle bir süre sohbet ederek yetkililerden ihtiyaçlar ile ilgili bilgi aldı.

Vali Baydaş, “Ramazan ayında dışarıda yaptığımız ilk iftar programımızı geniş ailemizle birlikte yapıyoruz. Bugün bu sofranın etrafında buluşan herkes devlet millet ailesinin bir ferdidir. Şehrin bütün yöneticileri burada aile muhabbetiyle iftarımızı gerçekleştirdik. Katılım sağlayan herkese teşekkür ederim. Bugün bir misafirimiz daha var. Tiyatro ve sinema sanatçısı Ahmet Yenilmez abimiz de aramızda, soframıza icabet ettiği için kendisine teşekkür ederim" dedi.

İftar programında Rize Müftülüğü’nün musiki grubunun seslendirdiği ilahiler ve okunan Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından İl Müftüsü Naci Çakmakçı dua etti.

vali-baydas-sevgi-evlerindeki-cocuklarla-iftar-yapti-001.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
3 Yorum