Vali Bektaş, Muş’tan Gelen Misafirlerini Ağırladı

Vali Bektaş, Muş’tan Gelen Misafirlerini Ağırladı
Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Muş’tan gelen misafirlerini ağırladı.

Rize Valisi Erdoğan Bektaş, İçişleri Bakanlığı himayesinde yürütülen “Kardeş Şehirler Projesi” kapsamından Muş, Hasköy’den gelen 13’ü muhtar 21 kişilik grubu makamında ağırladı.

Hasköy Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Akçıl, proje kapsamında Erzurum, Gümüşhane, Rize, Trabzon, Giresun, Ordu, Amasya ve Ankara illerini kapsayan bir gezi düzenlediklerini, bu gezi esnasında Muş’ta ki görev süresi esnasında Muş’a çok şey katan Vali Erdoğan Bektaş’ı ziyaret etmeden dönemeyeceklerini ifade etti.

Rize Valisi Erdoğan Bektaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek; “İlk Valilik görevimi Muş’ta yaptım ve Muş’tan çok güzel anılarla ayrıldım. Sizlerin ziyareti ile bu güzel anılar tekrar gözümde canlandı. Ziyaretinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Dün 19 Ekim Muhtarlar Günü idi bu vesileyle muhtarlar gününüzü de bir kez daha kutluyorum” dedi.

Ziyaretin son bölümünde misafirleri ile hatıra fotoğrafı çektiren Vali Bektaş, kendilerine kazasız yolculuklar temennisinde bulundu. rize-valisi-erdogan-bektas,-mus’tan-gelen-misafirlerini-agirladi-2.jpgrize-valisi-erdogan-bektas,-mus’tan-gelen-misafirlerini-agirladi-1.jpg