Vali Bektaş ve Başkan Kasap, Balıkçı Esnafı ile Bir Araya Geldi

Vali Bektaş ve Başkan Kasap, Balıkçı Esnafı ile Bir Araya Geldi
Rize Valisi Erdoğan Bektaş ve Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Rize Belediyesi Su Ürünleri Toptancı Halini ziyaret ederek, balıkçı esnafı ile bir araya geldi.

Rize Belediyesi  Su Ürünleri Toptancı Hal Esnaflarının konuğu olan Vali Bektaş ve Başkan Kasap, balıkçı esnafının taleplerini dinledi.

Vali Bektaş ve Başkan Kasap, balıkçı esnafı ile yapılan istişare sonucunda; vatandaşla birebir sürekli iletişim halinde olduklarını söyleyerek, "Valilik ve Belediye olarak ne eksiğimiz var, yapabileceğimiz şeyler neler onları görmeye gayret ediyoruz. Balık hali ve balıkçı esnafının daha iyi ve hijyenik ortamda satışların yapılabilmesi için balıkçı pazarının  sorunlarını tespit ettik. Koşulların iyileştirilmesi için hep birlikte çözüm önerileri geliştirdik. İnşaallah Halkımızın daha rahat bir şekilde gidip alışveriş yapabileceği güzel bir Balıkçı halinin oluşturulması için çalışmaları başlatacağız" dediler.

Vali Bektaş ve Belediye Başkanı Kasap’ın yapmış oldukları ziyaretten memnun kaldıklarını belirten balıkçı esnafları destek gördükleri için teşekkürlerini iletti.

rize-valisi-erdogan-bektas,-rize-belediye-baskani-prof.-dr.-resat-kasap,-rize-belediyesi-su-urunleri-toptanci-halini-ziyaret-ederek,-balikci-esnaflari-ile-bir-araya-geldi-(1).jpgrize-valisi-erdogan-bektas,-rize-belediye-baskani-prof.-dr.-resat-kasap,-rize-belediyesi-su-urunleri-toptanci-halini-ziyaret-ederek,-balikci-esnaflari-ile-bir-araya-geldi-(4).jpgrize-valisi-erdogan-bektas,-rize-belediye-baskani-prof.-dr.-resat-kasap,-rize-belediyesi-su-urunleri-toptanci-halini-ziyaret-ederek,-balikci-esnaflari-ile-bir-araya-geldi-(7).jpgrize-valisi-erdogan-bektas,-rize-belediye-baskani-prof.-dr.-resat-kasap,-rize-belediyesi-su-urunleri-toptanci-halini-ziyaret-ederek,-balikci-esnaflari-ile-bir-araya-geldi-(9).jpg

rize-valisi-erdogan-bektas,-rize-belediye-baskani-prof.-dr.-resat-kasap,-rize-belediyesi-su-urunleri-toptanci-halini-ziyaret-ederek,-balikci-esnaflari-ile-bir-araya-geldi-(9)-001.jpgrize-valisi-erdogan-bektas,-rize-belediye-baskani-prof.-dr.-resat-kasap,-rize-belediyesi-su-urunleri-toptanci-halini-ziyaret-ederek,-balikci-esnaflari-ile-bir-araya-geldi-(15).jpgrize-valisi-erdogan-bektas,-rize-belediye-baskani-prof.-dr.-resat-kasap,-rize-belediyesi-su-urunleri-toptanci-halini-ziyaret-ederek,-balikci-esnaflari-ile-bir-araya-geldi-(16).jpg