Vali Bektaş ve Protokol Üyelerinden Bayram Ziyaretleri

Vali Bektaş ve Protokol Üyelerinden Bayram Ziyaretleri
15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanında vatandaşlara yönelik düzenlenen bayramlaşma etkinliğinin ardından Rize Valisi Erdoğan Bektaş, beraberindeki protokol üyeleriyle çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Çadırdaki Bayramlaşma programının ardından Vali Bektaş, beraberindekilerle ilk önce Rize Devlet Hastanesini ziyaret etti. Bayramı hastanede geçiren hastalara geçmiş olsun dileğinde bulunarak, tedavi gören hastalara çiçek takdiminde bulunan Vali Bektaş, hastane ziyaretinin Vali Bektaş ve beraberindekiler hastane ziyaretinin ardından, sırasıyla İtfaiye Müdürlüğü, Cumhuriyet Polis Karakolu ve Garnizon Komutanlığını ziyaret ederek, bayram tatilini nöbet başında geçiren personellin bayramlarını kutladı.

Vali Bektaş ve beraberindeki protokol üyeleri, Rize İtfaiyesine yapılan ziyarette İtfaiye Müdürü Uğur Minder’den Rize’de meydana gelen yangınlarla ilgili bilgi aldı. İl Jandarma Alay Komutanlığına yapılan ziyarette ise Vali Bektaş ve protokol üyeleri, askeri personelin bayramını kutladı.

rize’de-bayramlasma.jpg

Bektaş ve beraberindeki heyet, günün son ziyaretini Şehit ve Gazi Aileleri Derneğine yaptı. Derneği ziyaret eden protokol üyeleri burada Şehit ve Gazi Aileleri ile bir araya gelerek sorunları dinledi. Şehit ailelerinin acılarının millet olarak paylaşıldığını ve devletimizin her zaman yanlarında olduğunu ifade eden Vali Bektaş, “Biz şehitlerimize ve gazilerimize çok şeyler borçluyuz. Şehit ailelerimiz ve yakınları  bizlere şehitlerimizin emanetleridir. Devletimiz ve milletimiz, şehitlerimizin emanetlerine bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sahip çıkmaya devam edecek. Vatandaşımızın güvenliği, ülkemizin bölünmez bütünlüğü için canını feda etmiş aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum, gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum.” dedi. Ziyaret, şehitler ruhuna okunan Kur’an-ı Kerim ve yapılan dualarla son buldu.