Vali Bektaş'a Judogi Giydirdiler

Vali Bektaş'a Judogi Giydirdiler
10-12 Şubat 2017 tarihleri arasında Rize’de düzenlenecek olan Gençler Türkiye Judo Şampiyonası öncesi Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz beraberindeki heyetle birlikte Rize Valisi Erdoğan Bektaş’ı makamında ziyaret etti.

Gençler Türkiye Judo Şampiyonası, Türkiye Judo Federasyonun 2017 faaliyet programı çerçevesinde, 10-12 Şubat 2017 tarihleri arasında, yaklaşık 1000 sporcunun katılım ile Rize Yenişehir Spor Salonunda gerçekleştirilecek.

Şampiyona öncesi, Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz beraberinde Federasyon Başkanvekili Cemalettin Kömürcü ve Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik ile birlikte Rize Valisi Erdoğan Bektaş’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretin son bölümünde Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Huysuz tarafından Vali Bektaş’a judo spor sanatında kullanılan “judogi” kıyafeti hediye edildi.  

Vali Bektaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Rize, son dönemlerde spor altyapısına yapılan yatırımlar sonucu birçok ulusal ve uluslararası organizasyona ev sahipliği yapabilecek düzeye geldi. Bu anlamda Türkiye Judo Federasyonun 2017 faaliyet programında yer alan ve üç gün sürecek olan Gençler Türkiye Judo Şampiyonasına ev sahipliği yapacağız. Bu tür organizasyonlar, ilimizin tanıtımına ciddi ölçüde katkılar sağlıyor. Bizde şampiyonanın sorunsuz geçmesi için bütün hazırlıkları şimdiden tamamladık” dedi ve şampiyonaya katılan tüm sporculara başarılar diledi.

turkiye-judo-federasyonu-baskani-sezer-huysuz-beraberinde-federasyon-baskanvekili-cemalettin-komurcu-ve-rize-genclik-hizmetleri-il-muduru-mustafa-celik-ile-birlikte-rize-valisi-erdogan-bektas’i-makaminda-ziyaret-etti-1.jpg