Vali Bektaş'ın Tercih Ettiği ve Oy Kullandığı 3 Fotoğraf

Vali Bektaş'ın Tercih Ettiği ve Oy Kullandığı 3 Fotoğraf
Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı. Vali Bektaş, yaşam kategorisinde oy tercihini AA Rize muhabiri Fikret Delal'in "Rize'de teleferikli ulaşım" fotoğrafından yana kullandı.

Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Anadolu Ajansı Rize muhabiri Fikret Delal'ı makamında ağırlayarak haber, yaşam ve spor kategorisindeki 68 fotoğrafı inceleyerek AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması hakkında bilgi aldı.

Fotoğrafları tek tek inceleyen Vali Bektaş, daha sonra oylamaya katılarak haber kategorisinde Özkan Bilgin'in, "Mehmetçik'in bayram namazı", yaşam kategorisinde Fikret Delal'in "Rize'de teleferikli ulaşım" ve spor kategorisinde ise Mustafa Yalçın'ın "Ramil altına koştu" fotoğraflarına oy verdi.

rize-valisi-erdogan-bektas,-anadolu-ajansinin-(aa)-duzenledigi-yilin-fotograflari-oylamasina-katildi-(2).jpg

Anadolu Ajansı'nın "Yılın Fotoğrafları" yarışmasını her yıl düzenlediğini dile getiren Vali Bektaş, "Güzel bir çalışma. Anadolu Ajansı haber yaparak ve bu haberleri de fotoğraflarla belgeliyor." dedi.

Bektaş, geçmişe bakıldığında son dönemlerde haberlerin ağırlığının hissedildiğini belirterek, "Komşularımız Suriye, Irak ve Myanmar'da yaşanan trajediler kendisinin bütün ağırlığı hissettiriyor. Yaşam ve spor fotoğrafları biraz daha ikinci planda kalıyor. Ortada yaşanan acılar var. Bu acılar son bulur ve bir daha yaşanmaz." diye konuştu.

rize-valisi-erdogan-bektas,-anadolu-ajansinin-(aa)-duzenledigi-yilin-fotograflari-oylamasina-katildi-(5).jpgrize-valisi-erdogan-bektas,-anadolu-ajansinin-(aa)-duzenledigi-yilin-fotograflari-oylamasina-katildi-(4).jpgrize-valisi-erdogan-bektas,-anadolu-ajansinin-(aa)-duzenledigi-yilin-fotograflari-oylamasina-katildi-(2)-001.jpgrize-valisi-erdogan-bektas,-anadolu-ajansinin-(aa)-duzenledigi-yilin-fotograflari-oylamasina-katildi-(1).jpg

rize-valisi-erdogan-bektas,-anadolu-ajansinin-(aa)-duzenledigi-yilin-fotograflari-oylamasina-katildi-(3).jpgrize-valisi-erdogan-bektas,-anadolu-ajansinin-(aa)-duzenledigi-yilin-fotograflari-oylamasina-katildi-(6).jpg

fikret-delalin-fotografina-oy-vermek-icin-001.jpg