Vali Bektaş'tan Okul Ziyaretleri

Vali Bektaş'tan Okul Ziyaretleri
Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Merkez Çay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Ekrem Orhon Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etti.

Ziyaretler kapsamında okul idarecilerinden bilgi alan Vali Bektaş, Rize'de son yıllarda birçok okul ve dersliğin açılışını gerçekleştirdiklerini söyledi.

Bektaş, geleceğin teminatı çocukların daha iyi fiziki şartlarda daha çağdaş imkanlarla eğitim ve öğretim verme şansını yakaladıklarını belirterek, "Eğitim kurumlarının çeşitliliğini ve dolayısıyla eğitime erişim seçeneklerini arttırdık. Ülkemizin genelinde nitelikli elemana ihtiyaç var. İstenilen düzeyde nitelikli ara eleman ve meslek elemanı yetiştirmemiz gerekir. Bunun için meslek liselerinin oranını daha da artırmalıyız." diye konuştu.

Vali Bektaş'a, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Kalender de eşlik etti. 

-rize-valisi-erdogan-bektas,-merkez-cay-mesleki-ve-teknik-anadolu-lisesi-ile-ekrem-orhon-mesleki-ve-teknik-anadolu-lisesini-ziyaret-etti-(1).jpg-rize-valisi-erdogan-bektas,-merkez-cay-mesleki-ve-teknik-anadolu-lisesi-ile-ekrem-orhon-mesleki-ve-teknik-anadolu-lisesini-ziyaret-etti-(2).jpg-rize-valisi-erdogan-bektas,-merkez-cay-mesleki-ve-teknik-anadolu-lisesi-ile-ekrem-orhon-mesleki-ve-teknik-anadolu-lisesini-ziyaret-etti-(3).jpg-rize-valisi-erdogan-bektas,-merkez-cay-mesleki-ve-teknik-anadolu-lisesi-ile-ekrem-orhon-mesleki-ve-teknik-anadolu-lisesini-ziyaret-etti-(4).jpg

-rize-valisi-erdogan-bektas,-merkez-cay-mesleki-ve-teknik-anadolu-lisesi-ile-ekrem-orhon-mesleki-ve-teknik-anadolu-lisesini-ziyaret-etti-(5).jpg-rize-valisi-erdogan-bektas,-merkez-cay-mesleki-ve-teknik-anadolu-lisesi-ile-ekrem-orhon-mesleki-ve-teknik-anadolu-lisesini-ziyaret-etti-(6).jpg