Vali Bektaş’tan Veda Ziyaretleri

Vali Bektaş’tan Veda Ziyaretleri
Son valiler kararnamesi ile Rize Valiliği görevinden Zonguldak Valiliğine atanan Vali Erdoğan Bektaş, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman’a veda ziyaretinde bulundu.

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, kendisini makamında ziyarette bulunan Vali Bektaş ile 2 yılı aşkın bir süredir uyum içerisinde çalıştığını dile getirerek, kendisine bundan sonraki görev yerinde başarılar diledi.

Vali Bektaş ise kurumlar arası diyaloğun önemli olduğuna vurgu yaparak Rize’den güzel anılarla ayrılacağını belirtti.

Ziyaret sonunda Belediye Başkanı Kasap, Vali Bektaş’a Rize Bezi ve çay bardak takımı hediye etti.

vali-bektas’tan-veda-ziyaretleri.jpg

Vali Bektaş’ın veda ziyaretleri kapsamındaki bir diğer durağı Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi oldu.

Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman’ın makamında ağırladığı Vali Erdoğan Bektaş’a Rize’ye yaptığı hizmet ve katkılarından dolayı teşekkür eden Rektör Karaman, “Göreviniz süresince bizlere verdiğiniz destekten ötürü üniversite olarak teşekkür ediyoruz. Zonguldak Valiliği görevinizde de başarılar diliyoruz.” dedi.

Rize Valisi Erdoğan Bektaş ise, devlette devamlılığın esas olduğunu ifade ederek bu görev değişikliğinin kendisi ve Rize için hayırlı olmasını diledi. Ayrıca, yeşil ile mavinin buluştuğu, samimi ve misafirperver insanların şehri Rize'den ayrılacak olmasından dolayı hüzünlü olduğunu da sözlerine ekledi.

Ziyarette, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Adnan Yılmaz ile Prof. Dr. Ahmet İshak Demir ve Üniversitenin Genel Sekreteri Adnan Er de hazır bulundu.

rektor-prof.-dr.-huseyin-karaman’in-makaminda-agirladigi-vali-erdogan-bektas.jpg