Vali Çakır Askerlerle Aynı Masada Kahvaltıda

Vali Çakır Askerlerle Aynı Masada Kahvaltıda
Rize Valisi Nurullah Çakır, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Yenice ile birlikte İl Jandarma Alay Komutanlığına giderek, burada vatani görevlerini yapmakta olan askerlerle birlikte sabah kahvaltısını yaptı.

Rize Valisi Nurullah Çakır, beraberinde İl Emniyet Müdürü Hüseyin Yenice ile birlikte İl Jandarma Alay Komutanlığına giderek kahvaltıda askerlerle aynı masayı paylaştı. Kahvaltıya İl Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay İsmet Cansaran da katılarak Vali Çakır ve Emniyet Müdürü Yenice ile beraber askerlerin kahvaltısına eşlik etti.

rize-valisi-nurullah-cakir-askerlerle-kahvaltida-3.jpg

Askerlerle birlikte olmaktan ve aynı sofrayı paylaşmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Vali Çakır, kahvaltıda askerlere hitaben yaptığı konuşmada; “Rize’mizin görev yapmada, sizlerin hayatında, zihinlerinizde ve daha çok askerlik yapmış olduğunuz arkadaşlarınızla beraber edineceğiniz hayat boyu güzel tecrübelerle sizlere çok gururlu izler bırakacağına inanıyorum. Burada görev yaptığınız süre içerisinde birçok ihtiyacınızın güçlü Ülkemiz ve güçlü ordumuzun Jandarma Genel Komutanlığı ve tecrübeli komutanlarınızca karşılandığını biliyoruz. Bunun yanı sıra öteden beri olduğu gibi bizlerde sizlerin yanınızdayız. Dilediğiniz zaman gelip beni ziyaret edebilirsiniz.  Kapımız sizlere her zaman açık. Ayrıca İlimizin asayişini sağlamada göstermiş olduğunuz katkılardan dolayı şahsım ve Rizeliler adına sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Vali Çakır, ayrıca tüm askerlere hayırlı teskereler dileklerinde bulunarak, memleketteki ailelerine selam ve saygılarını iletti.

rize-valisi-nurullah-cakir-askerlerle-kahvaltida-1.jpg

rize-valisi-nurullah-cakir-askerlerle-kahvaltida-2.jpg