Vali Çakır, Başkan Kasap’ı Ziyaret Etti

Vali Çakır, Başkan Kasap’ı Ziyaret Etti
Rize Valisi Nurullah Çakır, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ı makamında ziyaret etti.

Rize Valisi Nurullah Çakır, 30 Mart seçimlerinde Ak Parti’den Rize Belediye Başkanı seçilen ve 1 Nisan 2014 tarihinde göreve başlayan Prof.Dr. Reşat Kasap’ı ziyaret etti.

VALİ ÇAKIR, HALKIN GÜÇLÜ İRADESİ İLE GELDİNİZ

Ziyarette Vali Çakır,  “Rize’de görev yapmak ayrı bir onur ayrı bir güzellik, siz yıllarca eğitimde, üniversitelerde İlimize ve memleketimize güzel hizmetlerden sonra bu defa Rizemizde çok önemli onursal bir görev olan Belediye Başkanlığı makamına halkımızın güçlü iradesiyle geldiniz. Hayırlı uğurlu olsun. Bende güzel görev ve başarılar diliyorum. İnanıyorum ki sizlerin teorik olarak oluşturmuş olduğunuz vizyon, pratik hususlar ile de birleşerek, bu süre içerisinde Rize halkının da sizlere vereceği destekle Rizemiz çok güzel bir noktaya gelecektir. Allah’ın izni ile birlikte Rize için güzel çalışmalara imza atarız. İnşaallah bunu hep birlikte başarırız” diye konuştu.

Vali Çakır, 10 yıl görev yapan bir önceki Belediye Başkanı Halil Bakırcı ile bugüne kadar hizmet veren tüm Belediye başkanlarına teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

resat-kasap-nurullah-cakir-fotograf-1.jpg

BAŞKAN KASAP, BAŞBAKANIMIZA LAYIK OLMAYA ÇALIŞTIK

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Prof.Dr. Reşat Kasap, konuşmasında, “Ziyaretiniz bizi onurlandırdı, çok teşekkür ediyorum. Yoğun ve yorucu seçim sürecinden sonra Sayın Başbakanımızın lehinde kendilerine layık olmaya çalıştığımız bir sonuç aldığımızı düşünüyoruz. Vatandaşlarımızın da bu konuda vermiş oldukları desteğe sizin vesilenizle de bir kez daha teşekkür ediyorum.

Rize şehri içerisinde benim sorumluluğum olan görevler noktasında, Sayın Valimizle, inşaallah güzel bir beraberlik ve diyaloglar çerçevesinde hizmetlerimizi yürüteceğiz. Bizim özellikle istişare ye açık yönetim tarzımızla düşüncelerimizi paylaşacağımızı şimdiden ifade edebilirim. İnşaallah bu hizmetleri hep beraber Rizemiz için yürütürüz” dedi.

resat-kasap-nurullah-cakir-fotograf.jpg