Vali Çakır, Çocukları Konutunda Ağırladı

Vali Çakır, Çocukları Konutunda Ağırladı
Rize Valisi Nurullah Çakır ve eşi Cemile Çakır, Rize Atatürk Çocuk Yuvası ve çocuk evlerinde kalan 26 çocuğu konutlarında misafir etti.

Vali Nurullah Çakır ve eşi Cemile Çakır, küçük misafirlerini kapıda karşılayarak bütün çocukları tek tek  alınlarından öperek konutunda ağırladı. Vali Çakır ve eşinin sıcak ve samimi ev sahipliğinden etkilenen çocukların mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

vali-nurullah-cakir-cocuklari-konutunda-agirladi-1.jpg

vali-nurullah-cakir-cocuklari-konutunda-agirladi-2.jpg

Vali Çakır, misafiri olan çocuklara hitaben; “Öncelikle hepinizin bayramını kutluyorum. Rize’deki görevime yeni başladım ve sizler bizim ilk misafirlerimizsiniz, sizleri misafir etmekten çok memnunuz. Burası sizinde evinizdir. Dilediğiniz an gelebilirsiniz, sizleri sık sık misafir etmiş olmak bizi mutlu edecektir. Tabiî ki bizde sizi hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız, hep yanınızda olacağız ve hep gözümüzün önünde olacaksınız. Burada size birde söz vereyim: okulda başarılı olup takdir alanlara, en çok kitap okuyanlara, spor ve diğer faaliyetlerde başarılı olan arkadaşlarımızı her zaman ödüllendireceğim. Bu uygulamayı diğer görev yaptığım illerde de yapmıştım, burada da sürdüreceğim” dedi.

Daha sonra minik misafirlerine çeşitli hediyeler ve ikramda bulunan Vali Çakır ve eşi, misafirlerine uğurlarken, en kısa zamanda sizleri tekrar misafir etmenin mutluluğunu bizlere yaşatırsınız, temennisinde bulundu.

vali-nurullah-cakir-cocuklari-konutunda-agirladi-3.jpg

vali-nurullah-cakir-cocuklari-konutunda-agirladi-4.jpg

vali-nurullah-cakir-cocuklari-konutunda-agirladi-5.jpg

vali-nurullah-cakir-cocuklari-konutunda-agirladi-6.jpg

vali-nurullah-cakir-cocuklari-konutunda-agirladi-7.jpg

vali-nurullah-cakir-cocuklari-konutunda-agirladi-9.jpg