Vali Çakır El Öptü Eli Öpüldü!

Vali Çakır El Öptü Eli Öpüldü!
Rize'de Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma töreninde Rize Valisi Nurullah Çakır çocukların elini öptü, çocukların sevgisine maruz kalan Vali Çakır'ın eli çocuklar tarafından öpüldü.

Rize Valisi Nurullah Çakır, Rize Garnizon Komutanı Jand. Kd. Albay İsmet Cansaran, Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Rize Vali Vardımcısı Mustafa Erkayıran, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Yenice, İl Müftüsü Yusuf Doğan ile beraberindekiler Rize'de bir dizi bayram ziyaretlerinde bulundu.

İlk olarak Rize Garnizon Komutanlığını ziyaret etti. Burada askeri personelin bayramını kutlayan Rize Valisi Nurullah Çakır ve beraberindekiler bir müddet askerlerle sohbet etti.

Daha sonra Vali Çakır ve beraberindekiler, Rize Devlet Hastanesini ziyaret ederek hasta ve hasta yakınları ile personelin bayramını kutlayarak, hastalara çiçek verip geçmiş olsun dileğinde bulundular. Ziyaret sırasında çocuklara çeşitli hediyeler armağan eden Vali Çakır, çocukların elini öptü, çocuklarda Rize Valisi’nin bu jestine karşılık Vali Çakır’ın elini öptü. Ayrıca Vali Çakır ve Belediye Başkanı Halil Bakırcı burada çocuklara 5 Lira bayram harçlığı dağıttı.

nurullah-cakir-rizedeki-bayram-ziyaretlerinde-el-optu-eli-opuldu-1.jpg

nurullah-cakir-rizedeki-bayram-ziyaretlerinde-1.jpg

rize-valisi-nurullah-cakir-rize-devlet-hastanesinde-bayram-ziyaretinde.jpg

Daha sonra Vali Çakır ve beraberindekiler Rize Emniyet Müdürlüğü Sosyal Tesislerine ziyaret gerçekleştirip buradaki personelin bayramını kutladılar. Günün son ziyareti ise Rize Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nde gerçekleşti. İtfaiye Müdürlüğüne gerçekleştirilen ziyaret sonrası İtfaiye Müdürlüğü personelinin bayramını kutlayan Vali Çakır ve beraberindekiler ikram edilen yemek sonrası Şehit Metin Çetin’in ailesini ziyaret etmek üzere Güneysu’ya hareket etti.

nurullah-cakir-rizedeki-bayram-ziyaretlerinde-el-optu-eli-opuldu-2.jpg

nurullah-cakir-rizedeki-bayram-ziyaretlerinde-2.jpg

DİĞER FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ...