Vali Çakır Hastanede Bakırcı'yı Ziyaret Etti

Vali Çakır Hastanede Bakırcı'yı Ziyaret Etti
Rize Valisi Nurullah Çakır, yamaç paraşütü yaparken kaza atlatan Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı'yı hastanede ziyaret etti.

Rize Valisi Nurullah Çakır, bugün 15.15 sıralarında Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı’nın yamaç paraşütü yaparken geçirdiği kaza haberini alır almaz Bakırcı'nın kaldırıldığı Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gelerek yetkililerden bilgi aldı.

nurullah-cakir-hastanede-1.jpg

Rize Belediyesi’nin yamaç paraşütü etkinliği için bugün saat:15.15 sıralarında Çorapçılar Mahallesi Vericiler Tepesinden Eğitmen Kutsal Özsoy ile birlikte yamaç paraşütünden uçuşa geçtiği sırada 3-4 metrelik yükseklikten çay tarlasına düşerek yaralanan ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınan Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı’yı ziyaret eden Rize Valisi Nurullah Çakır ziyaretin ardından basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Vali Çakır, “Başkanımız şehre birçok konuda öncelik yapıyor. Özellikle de alternatif doğa sporlarının Rize’de gelişmesi amacıyla yüzme ve yamaç paraşütü de olmak üzere birçok spor dalında bu tür etkinliklere katılıyor. Bugün yamaç paraşütü eğitmen hocasıyla beraber antrenman yaparken ufak bir kaza atlattı. Filmleri çekilen Başkanımızın çok şükür bir şeyi yok. Biraz müşahade altında tutulacak. Ben kendisine geçmiş olsun diyorum.” dedi.

nurullah-cakir-hastanede-2.jpg

Yamaç Paraşütü Eğitmeni Kutsal Özsoy ise hastane önünde yaptığı açıklamada Başkanımızla uçarken kaza değil bir yuvarlanma meydana geldi. Rampadan aşağıya koşarken bir yuvarlanma oldu. Tüm uçuş güvenliklerini almamıza rağmen koşuyu yaparken yuvarlanma oldu. Başkanımızın da benim de herhangi bir kötü durumumuz yok.” dedi.

kutsal-ozsoy.jpg

İLGİLİ HABERLERİMİZ

Bakırcı'nın Paraşütten Düştüğü An VİDEO İZLE

Bakırcı:Biraz Kötek Yedim Uçmaya Devam Edeceğim

Bakırcı Ölümden Döndü