Vali Çakır Rize'yi Didik Didik Dolaşıyor!

Vali Çakır Rize'yi Didik Didik Dolaşıyor!
Rize Valisi olarak göreve başladığı günden itibaren Rize ve ilçelerini didik didik dolaşan Rize Valisi Nurullah Çakır, bu kez İkizdere ilçesinde incelemelerde bulundu.

Rize Valisi Nurullah Çakır, İkizdere İlçesi Anzer Havzası ve Cimil Havzasında yer alan köyler ile bu güzergahta yapılan kamu çalışmalarını yerinde inceledi. Halkın sorunlarını dinledi.

Rize Valisi Nurullah Çakır beraberinde Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, İkizdere Kaymakamı Abdil Koç, İkizdere Belediye Başkanı Hasan Köseoğlu, İl Genel Meclisi Üyeleri Ahmet Aksu ve Ensar Ekşi ile hafta sonu İkizdere'de çeşitli incelemelerde bulunarak yatırımlar hakkında bilgi aldı.

vali-cakir-ikizderede-incelemede-1.jpg

İcelemelerinin ilk etabına Anzer Yaylasını gezerek başlayan Vali Çakır, daha sonra Dikilitaş Köyü Taşköprü yapımını yerinde inceledi. Buradaki incelemesinin ardından 2009 yılında 49 kişiye istihdam sağlayarak işe başlayan ve günlük 1000 ton su kapasiteli Anzer Su Fabrikasını gezerek incelemelerde bulunan Vali Çakır, incelemelerinin son bölümünde ise Cimil Yaylasına geçerek yetkililerden yatırımlar hakkında bilgi aldı.

vali-cakir-ikizderede-incelemede-2.jpg

vali-cakir-ikizderede-incelemede-3.jpg

vali-cakir-ikizderede-incelemede-4.jpg

vali-cakir-ikizderede-incelemede-5.jpg

vali-cakir-ikizderede-incelemede-7.jpg

vali-cakir-ikizderede-incelemede-6.jpg