Vali Çakır'dan 10 Nisan Polis Günü Kutlama Mesajı

Vali Çakır'dan 10 Nisan Polis Günü Kutlama Mesajı
Rize Valisi Nurullah Çakır, Polis Teşkilatının Kuruluşunun 168.Yıldönümü ve Polis Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Vali Çakır, "Yurdumuzda iç güven ortamının oluşmasına yönelik olağanüstü gayretler sergileyen Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 168 nci yılını kutlamanın gururunu ve mutluluğunu yaşamaktayız." ifadelerine yer verdiği 10 Nisan Polis günü kutlama mesajında şunları kaydetti: Her anlamda köklü bir deneyime ve birikime sahip Emniyet Teşkilatımız, modern koşulların gerektirdiği her türlü teknik ve idari donanıma sahip olarak, başarılı hizmetler vermektedir. Devletimizin ve hükümetimizin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sağlanacak imkanlar ile güvenlik birimlerinizin çalışmalarını hızlandıracaktır.

Polisimiz sadece olaylara müdahale eden, suçlulara göz açtırmayan görüntüsü yanında Toplum destekli Polislik çalışmaları ve bu çerçevede gerçekleştirilen proje faaliyetleri ile, spordan eğitime, toplumun her kesiminden insana yönelik sevgi, yardım ve yönlendirici çalışmaları sayesinde güven ve sevgi atmosferi oluşturmaktadır. Sanatsal, kültürel çalışmalardan tutunda sportif faaliyetlere daha doğrusu insanın olduğu her yerde var olan toplumun her kesimiyle kucaklaşabilen polisimiz bu sayede yumuşak güç işlevi ve yönetsel derinlik imkanına kavuşmuştur.

Bilvesile, “Polis Teşkilatının Kuruluşunun 168.Yıldönümü ve Polis Günü münasebetiyle, İlimizde huzur ve güven içinde bir ortamın sağlanmasında emeği geçen tüm Rize İli Emniyet Mensuplarını içtenlikle kutluyorum. Görevi esnasında şehit olan ve vefat eden polislerimizi rahmetle, gazilerimizi şükranla anarken; Emniyet Teşkilatımızın değerli mensuplarına sağlık ve başarı diliyor, her daim güvenlik birimlerimizin görevlerinde yardımlarını esirgemeyen Rize’miz halkına teşekkür ediyorum.