Vali Çakır'dan 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı

Vali Çakır'dan 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı
Rize Valisi Nurullah Çakır, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Vali Çakır mesajında insanların sağlıklı yaşam sürmesinde en önemli payın hekimlere ve diğer sağlık personeline ait olduğunu söyledi.

Rize Valisi Nurullah Çakır, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Beni Türk Hekimleri’ne Emanet edin” sözüyle hekimlerimize olan güvenini ve onların insan sağlığındaki vazgeçilmez yerini en açık bir şekilde ortaya koyduğunu belirtti.

Vali Çakır yayımladığı mesajında "Bilim ve teknolojideki baş döndürücü hızlı ilerlemeler  dünyamızdaki sağlık ve tıp alanındaki yenilikleri takip etmekle mümkün olduğunu, sağlık çalışanlarımızın da bunları çok yakından takip ettikleri günümüzde sağlık alanında ortaya koydukları başarılardan anlaşılmaktadır." ifadelerine yer vererek şunları kaydetti: Son yıllarda, fazla değil son 10 yılda devletimizin bu alanda yaptığı yatırımlar ve aldığı mesafeler sayesinde Türk Hekimlerinin insan sağlığında geldikleri nokta uluslararası alanda kendini göstermektedir. Ülkemiz adeta sağlık sektöründe en öndeki ülkeler arasında yerini almaktadır. Bunlar kendini yenileyen tıp çalışanlarımız sayesinde olmaktadır.

Toplumumuzda seçkin ve saygın bir mesleğin mensubu hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarının en anlamlı günü olan “14 MART TIP BAYRAMI”nı kutlar sağlık ve mutluluk içerisinde nice Tıp Bayramları’na ulaşmalarını dilerim.