Vali Çakır'dan 30 Ağustos Mesajı

Vali Çakır'dan 30 Ağustos Mesajı
Rize Valisi Nurullah Çakır, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Vali Çakır mesajında şunları kaydetti:

Rize Valisi Nurullah Çakır, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 91. Yıl Dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı idrak etmenin mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını kaydetti.

Vali Çakır'ın mesajı şöyle: Türk Milleti için tarih boyunca büyük zaferlerin kazanıldığı bu ayda ve özel olan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı idrak etmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz.

Büyük ve önemli milletlerin yolunu kesmek isteyecek birileri tarihte olduğu gibi bugünde mevcudiyetlerini devam ettirmektedirler. Akıl ve hikmetle hareket eden milletimiz her türlü olumsuzluğun üstesinden gelecek güçte ve kabiliyette oluşu millet olarak en büyük güven kaynağımızdır.

Bu vesileyle milletimizin ve Rizeli hemşerilerimizin Zafer Bayramı'nı kutlar bu zaferlerin gururunu ve onurunu bize yaşatan başta ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, şehitlerimiz ve gazilerimize minnet ve şükranlarımızı arz eder, saygılar sunarım.

Bayramınız kutlu olsun.