Vali Çakır'dan Ardeşen GSK'ya Kupa Bileti

Vali Çakır'dan Ardeşen GSK'ya Kupa Bileti
Rize Valisi Nurullah Çakır, Türkiye Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde Rize'yi temsil eden Ardeşen GSK yöneticileri ve sporcularını kabulünde Rize'de oynanacak FIFA U20 Dünya Kupası maç biletlerini hediye etti.

Türkiye Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde Rize ilini temsil eden Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü yöneticileri ve sporcuları Rize Valisi Nurullah Çakır’ı ziyaret etti.

Kulüp Başkanı Sultan Rauf Oğuz, Onursal Başkan Dursun Yaşaroğlu, Teknik Direktör Hüsnü Durak, Takım Kaptanı İlke Şen ve oyunculardan Gamze Haşimoğlu’ndan oluşan heyet Rize Valisi Nurullah Çakır’ı makamında ziyaret etti.

Vali Çakır, bayan hentbol takımının, Türkiye Bayanlar Hentbol Süper Ligi'nde Rize'yi en iyi şekilde temsil ettiğini ifade ederek, takıma hem Ardeşen'deki iç saha maçlarında hem de deplasmanda sahip çıkan Ardeşen ve Rize halkına ve bu başarının oluşmasında emeği geçen herkese teşekkür ettiğini belirtti.

ardesen-genclik-ve-spor-kulubu-yoneticileri-ve-sporculari-rize-valisi-nurullah-cakir’i-ziyaret-etti-1.jpg

Ardeşen GSK Başkanı Sultan Rauf Oğuz ise, spordan çok sporcuya yatırım yapılması gerektiğini belirterek "En büyük amacımız altyapıdır, kendi çocuklarımızı çay bahçelerinden alıp spor dünyasına kazandırmak. Bu anlamda başta Ardeşen olmak üzere bütün ilçelerde ve il merkezinde antrenörlerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmalar neticesinde her ilçeden bir ya da iki sporcuyu Süper Lig'de oynayabilecek şekilde yetiştirerek 3 yıl içerisinde kendi, öz takımımızı yani büyük Rize takımımızı kurarak daha büyük hedeflere daha az maddi yüklerle koşacağız. Bunu başarmak hiç de zor bir olay değil. Yeter ki Rize halkı çocuklarını bizlere emanet etsin."

Vali Çakır, ziyaret anısına, 21 Haziran ve 13 Temmuz 2013 tarihleri arasında Türkiye'nin ev sahipliğinde yapılacak FIFA U20 Dünya Kupası'nda Rize'de oynanacak 3 maçın biletlerini bayan hentbol takımının yöneticileri ve sporcularına hediye etti.

ardesen-genclik-ve-spor-kulubu-yoneticileri-ve-sporculari-rize-valisi-nurullah-cakir’i-ziyaret-etti-2.jpg