Vali Çakır'dan Haftasonu Mesaisi

Vali Çakır'dan Haftasonu Mesaisi
Rize Valisi Nurullah Çakır, hafta sonunu Rize'de devam eden yatırımları yerinde inceleyerek geçirdi.

Rize Valisi Nurullah Çakır, mesai gözetmeksizin çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ediyor. Vali Çakır, hafta sonunda Kalkandere, Hemşin, Çayeli ve Rize Merkez'de yapımları devam eden bazı yatırımları yerinde inceledi.

Rize Valisi Nurullah Çakır, beraberinde Kalkandere Kaymakamı Yunus Emre Altıner,  Kalkandere Belediye Başkanı Nihat Çolak ve diğer yetkililer ile birlikte Kalkandere İlçesinde Cengiz Holding tarafından yaptırılan Kalkandere Çok Programlı Lisesi, Yurdu ve Lojmanlarını inceledi. Akabinde İlçe Jandarma Komutanlığında ve inşaatı devam etmekte olan Kalkandere Belediye Başkanlığı hizmet binasında incelemelerde bulunan Vali Çakır, Kalkandere İlçe Merkezinde halkla bir araya geldi ve Kalkandere’nin sorunları hakkında burada vatandaşlarla sohbet etti.

Kalkandere İlçesindeki incelemelerinin ardından Hemşin’e geçen Rize Valisi Nurullah Çakır, burada BM Holding, Bülent Kuyumcu tarafından yaptırılan Hemşin İlkokulu, Orta Okulu, Hemşin Lisesi, Spor Salonu ve lojmanlarını içinde barındıran komplekste incelemelerde bulundu. Çakır incelemelr sırasında kendisine eşlik eden, Hemşin Belediye Başkanı Halim Kazım Bekar ve İl Milli Eğitim Müdürü Saffet Yıldırım’dan kompleks hakkında bilgi aldı.

Vali Çakır incelemelerine, Çayeli Toplum Sağlığı Merkezi ve Rize Merkez'de yapımı devam eden 600 kişilik Kredi Yurtlar Kurumu Kız Öğrenci Yurdu ile devam etti. Çakır, incelemelerinin ardından incelemelerde bulunduğu tüm tesisler hakkında, ilgili birimlere kendi sezonlarında yetiştirilmeleri konusunda talimat verdi.

vali-cakirdan-haftasonu-mesaisi-1.jpg

vali-cakirdan-haftasonu-mesaisi-2.jpg

vali-cakirdan-haftasonu-mesaisi-3.jpg

vali-cakirdan-haftasonu-mesaisi-4.jpg

vali-cakirdan-haftasonu-mesaisi-5.jpg

vali-cakirdan-haftasonu-mesaisi-6.jpg

vali-cakirdan-haftasonu-mesaisi-7.jpg

vali-cakirdan-haftasonu-mesaisi-8.jpg

vali-cakirdan-haftasonu-mesaisi-9.jpg

vali-cakirdan-haftasonu-mesaisi-10.jpg