Vali Çakır'dan Rekor İnceleme

Vali Çakır'dan Rekor İnceleme
Rize Valisi Nurullah Çakır, Rize'de tamamlanan veya devam etmekte olan 26 projeyi yerinde inceleyerek ulaşılması zor bir rekora imza attı!

Rize Valisi Nurullah Çakır, beraberinde İl Jandarma Komutanı Albay İsmet Cansaran, Vali Yardımcıları Ümit Hüseyin Güney, Şefik Aygöl, Mehmet Özer, Bahattin Alp Arslanköylü, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Yenice’nin yanı sıra 10 il müdürü ile birlikte Rize’de tamamlanan veya devam etmekte olan yatırımları yerinde inceledi. Vali Çakır bir günde tam 26 projeyi yerinde inceleyerek ulaşılması zor bir rekora imza attı...

nurullah-cakirdan-rizede-rekor-inceleme-1.jpg

Birinci Etap Çevre Yolu, Dağdibi Yolu, Rize Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi (Sağlık Kompleksi) Rize Polisevi inşaatı, Gençlik Merkezi gibi projelerin yanı sıra toplam 26 projeyi yerinde inceleyen Vali Çakır, yatırımlar hakkında ilgimi birim müdürlerinden bilgi aldı.

nurullah-cakirdan-rizede-rekor-inceleme-4.jpg

Yapılan incelemeler esnasında, Vali Çakır ve beraberindeki heyet Muradiye İlköğretim Okulu'na da uğradı. Burada öğrenci ve öğretmenlerle bir müddet sohbet ettikten sonra, öğrencilere başarı dileklerinde bulunarak okuldan ayrıldılar.

nurullah-cakirdan-rizede-rekor-inceleme-2.jpg

nurullah-cakirdan-rizede-rekor-inceleme-3.jpg