Vali Çakır'dan, Yılın Doktoru Bozok'a Ödül

Vali Çakır'dan, Yılın Doktoru Bozok'a Ödül
Rize'de yılın doktoru seçilen Doç.Dr. Şahin Bozok, Rize Valisi Nurullah Çakır tarafından ödüllendirildi.

Rize Valisi Nurullah Çakır, 14 Mart Tıp Bayramı dolasıyla Rize'de yılın doktoru seçilen Doç.Dr. Şahin Bozok'u ödüllendirdi.

Rize Valiliği Mavi Salonda gerçekleşen programa, Rize Valisi Nurullah Çakır, Rize Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe, Rize Halk Sağlığı Müdürü Dr. Faik Özşahin, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi ve Yöneticisi Doç.Dr. Hasan Türüt, Rize Devlet Hastanesi Yöneticisi Uzm.Dr. Hasan Velioğlu ile sağlık personelleri katıldı.

vali-cakir,-yilin-doktorunu-odullendirdi-3.jpg

Doç.Dr. Şahin Bozok başta olmak üzere güçlü ve başarılı bir kalp damar cerrahi kadrosunun ilimizde yerleşmesi ile bu alanda hasta gönderen değil çalışmalarıyla bir gurur vesilesi olarak da büyük şehirlerden tedavi için büyük bir güvenle hastaların tedavi için geldikleri bir il olduklarını söyleyen Çakır, "Gelinen bu nokta zaruri olduğu kadar takdire de şayan bir durumdur.İlimizde Doç.Dr. Şahin Bozok gibi görevini layıkıyla yerine getiren gerek pratisyen gerekse de uzman birçok hekimimiz daha vardır. Doç.Dr. Şahin Bozok’un nezdinde bu kıymetli insanlarımızda ilimiz ve bölge haklımızın sağlığına olan büyük katkılarından dolayı teşekkürleri bir borç biliriz. Kıymetli halkımızda ilimiz için bu denli hizmet veren değerli insanlara karşı her zaman hoş görülü ve anlayışlı olmalıdırlar. Zaten bizim insanımızda bu vasıflar fazlası ile mevcuttur"  dedi.

nurullah-cakir.20140320173806.jpg

Rize Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe ise, "Doktorumuz görev yaptığı süre içerisinde gece gündüz demeden, icapçı olsun olmasın her arandığında koşmuş ve çok zor ameliyatlarından altından başarı ile çıkmıştır. Hasta ve yakınları tek tek, adeta kendi ailesinden biriymiş gibi yakinen ilgilenmiş ve adeta Rizeliyi ve Rize halkını kendisine hayran bırakmıştır. Rize halkı tarafından çok sevilen ve tercih edilen bir kalp damar cerrahi uzmanı olmuştur" dedi.

mustafa-tepe.20140320173820.jpg

Bozok’un Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapmış olduğu başarılı kalp operasyonlarıyla ve vatandaşlarımızla kurmuş olduğu güzel ve samimi diyaloglar ile bölgemizin ve sağlık camiasının takdirini kazandığını söyleyen Tepe, yılın doktorunu tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Konuşmalarından ardından Rize Valisi Nurullah Çakır, Doç.Dr. Şahin Bozak'a ödülünü verdi.

sahin-bozok-nurullah-cakir-fotograf.jpg

vali-cakir,-yilin-doktorunu-odullendirdi-2.jpg

vali-cakir,-yilin-doktorunu-odullendirdi-1.jpg