Vali Çeber, Derepazarı ve İyidere’de İncelemelerde Bulundu

Vali Çeber, Derepazarı ve İyidere’de İncelemelerde Bulundu
Rize Valisi Kemal Çeber, ilçe ziyaretleri kapsamında Derepazarı ve İyidere İlçesini ziyaret ederek, bir dizi temas ve incelemelerde bulundu.

Rize Valisi Kemal Çeber, ilçe ziyaretleri kapsamında, Vali Yardımcısı Abdullah Şen, İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Dedebağı, İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Salih Kurtuluş ile birlikte Derepazarı ve İyidere ilçesinde bir dizi incelemelerde bulundu.

Derepazarı ziyareti esnasında İlçe Kaymakamı Selçuk Köksal, Belediye Başkanı Yakup Samangül ve ilçe protokolü tarafından karşılanan Vali Çeber, Kaymakam Köksal’dan ilçenin genel durumu ve yürütülen projeler hakkında brifing aldı.

rize-valisi-kemal-ceber,-ilce-ziyaretleri-kapsaminda-derepazari-ilcesini-ziyaret-ederek-bir-dizi-temas-ve-incelemelerde-bul-(2).jpg

Kaymakamlıktaki programın ardından Derepazarı Belediye Başkanlığına geçen Vali Çeber, Başkan Samangül’ü makamında ziyaret ederek, belediye tarafından yürütülen projeler hakkında bilgiler aldı.

Vali Çeber, burada yaptığı açıklamada; Derepazarı’nda yürütülmekte olan projelerin kendisini mutlu ettiğini ifade ederek, “Derepazarı’nda gerek kaymakamlık, gerek belediye ve gerekse diğer kamu kurum ve kuruluşlarınca, kamu kaynaklarının en verimli şekilde kullanılarak, vatandaşımıza en iyi hizmetin sunulmasının gayretini gördüm. Bu durum beni ziyadesiyle mutlu etti” dedi.

Gerçekleştirilen projelerin tamamının iyi düşünmüş birer proje olduğuna vurgu yapan Vali Çeber, “Bütün projeler, elbirliği ile belli bir koordinasyonda yürütülmekte. Kurumlar arasındaki bu uyum söz konusu olduğu sürece üstesinden gelemeyeceğimiz hiç bir şey yok” dedi ve Rize’nin potansiyeli yüksek olduğunu, bundan sonrada bu potansiyeli en işi şekilde kullanarak, el birliği ile çalışmalara devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Vali Çeber, ilçedeki incelemeleri esnasında İlçe Emniyet Amirliğini ve İlçe Jandarma Komutanlığını da ziyaret ederek, ilçenin genel asayişi ve yürütülen uygulamalar hakkında bilgiler aldı.

rize-valisi-kemal-ceber,-ilce-ziyaretleri-kapsaminda-derepazari-ilcesini-ziyaret-ederek-bir-dizi-temas-ve-incelemelerde-bul-(6).jpg

Vali Çeber, Derepazarı ziyaretinin ardından çeşitli inceleme ve temaslarda bulunmak amacıyla İyidere İlçesini ziyaret etti. Ziyaretin ilk bölümünde İyidere Kaymakamı Orhan Altun’dan ilçenin genel durumu hakkında brifing alan Çeber, daha sonra Belediye Başkanı Ahmet Mete’yi makamında ziyaret etti.

İyidere’deki incelemelerine İlçe Emniyet Amirliğini ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaretle devam eden Vali Çeber, buralarda yetkililerden ilçenin genel asayişi ve yürütülen uygulamalar hakkında bilgiler aldı.

rize-valisi-kemal-ceber,-ilce-ziyaretleri-kapsaminda-iyidere-ilcesini-ziyaret-ederek-bir-dizi-temas-ve-incelemelerde-bulundu-(1).jpgrize-valisi-kemal-ceber,-ilce-ziyaretleri-kapsaminda-derepazari-ilcesini-ziyaret-ederek-bir-dizi-temas-ve-incelemelerde-bul-(1).jpgrize-valisi-kemal-ceber,-ilce-ziyaretleri-kapsaminda-derepazari-ilcesini-ziyaret-ederek-bir-dizi-temas-ve-incelemelerde-bul-(3).jpgrize-valisi-kemal-ceber,-ilce-ziyaretleri-kapsaminda-derepazari-ilcesini-ziyaret-ederek-bir-dizi-temas-ve-incelemelerde-bul-(4).jpgrize-valisi-kemal-ceber,-ilce-ziyaretleri-kapsaminda-derepazari-ilcesini-ziyaret-ederek-bir-dizi-temas-ve-incelemelerde-bul-(5).jpgrize-valisi-kemal-ceber,-ilce-ziyaretleri-kapsaminda-derepazari-ilcesini-ziyaret-ederek-bir-dizi-temas-ve-incelemelerde-bul-(7).jpgrize-valisi-kemal-ceber,-ilce-ziyaretleri-kapsaminda-iyidere-ilcesini-ziyaret-ederek-bir-dizi-temas-ve-incelemelerde-bulundu-(2).jpgrize-valisi-kemal-ceber,-ilce-ziyaretleri-kapsaminda-iyidere-ilcesini-ziyaret-ederek-bir-dizi-temas-ve-incelemelerde-bulundu-(3).jpgrize-valisi-kemal-ceber,-ilce-ziyaretleri-kapsaminda-iyidere-ilcesini-ziyaret-ederek-bir-dizi-temas-ve-incelemelerde-bulundu-(4).jpgrize-valisi-kemal-ceber,-ilce-ziyaretleri-kapsaminda-iyidere-ilcesini-ziyaret-ederek-bir-dizi-temas-ve-incelemelerde-bulundu-(5).jpg