Vali Çeber, DOKA İl Valilerini Makamında Ağırladı

Vali Çeber, DOKA İl Valilerini Makamında Ağırladı
Rize Valisi Kemal Çeber, DOKA Yönetim Kurulu toplantısı kapsamında Rize’de bulunan Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Ordu Valisi Tuncay Sonel ve Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek’i makamında ağırladı.

Valilik makamında sohbet ortamında gerçekleşen ziyaretin ilk bölümünde ziyarete gelen Valiler, Şeref Defterini imzaladılar.

Vali Çeber, gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Bugün DOKA Yönetim Kurulu Toplantısı kapsamında ilimize gelen Valilerimizi misafir etmekten ötürü çok mutluyum. Toplantı sonrası alınan kararlar ve bölgemizle ilgili yapılabilecek çalışmalar hakkında tekrar görüşme imkanı elde ettik. Bu vesile ile kendilerine gerçekleştirmiş oldukları hoş ziyaretten ötürü teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Trabzon Valisi Ustaoğlu, Ordu Valisi Sonel ve Gümüşhane Valisi Taşbilek, Vali Çeber’e misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.

vali-ceber,-doka-il-valilerini-makaminda-agirladi-(3).jpgvali-ceber,-doka-il-valilerini-makaminda-agirladi-(5).jpgvali-ceber,-doka-il-valilerini-makaminda-agirladi-(2).jpgvali-ceber,-doka-il-valilerini-makaminda-agirladi-(1).jpgvali-ceber,-doka-il-valilerini-makaminda-agirladi-(4).jpg