Vali Çeber: "Eğitimde Kaybedilecek Tek Bir Birey Dahi Yoktur"

Vali Çeber: "Eğitimde Kaybedilecek Tek Bir Birey Dahi Yoktur"
Hüseyin Yardımcı İlkokulu, destek eğitim odası ile tasarım beceri atölyesine kavuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2023 vizyonu ile başlatmış olduğu kalkınma hamlesi çerçevesinde Rize Merkez Hüseyin Yardımcı İlkokulunda yapımı tamamlanan destek eğitim odası ile tasarım beceri atölyesinin açılışı Rize Valisi Kemal Çeber’in katılımıyla gerçekleştirildi.

Açılışta Vali Çeber, yaptığı konuşmada, eğitimde kaybedilecek tek bir birey dahi bulunmadığını belirterek, “Cumhurbaşkanımızın 2023 vizyonu bizlere ufuk açmıştır. Bu çerçevede okulumuzda Destek Eğitim Odası ve Tasarım Beceri Atölyesi’nin açılışından büyük mutluluk duyuyorum. Eğitimde yaparak yaşayarak öğrenme, eğitimde kalıcılığı artıran ve hayal gücünü geliştiren önemli bir etmendir. Bu doğrultuda Tasarım Odası ve Beceri Atölyesiyle geleceğimiz olan çocuklarımıza daha iyi eğitim verileceğine gönülden inanıyorum. Eğitimde kaybedilecek tek bir birey dahi yoktur. Bu vesile ile buraların açılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.“ dedi. Açılışın ardından Vali Çeber öğrencilerle tek tek ilgilenerek sohbet etti.

Açılışta İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak, sosyal dayanışmayı ve bütünleşmeyi arttırmak için Milli Eğitim Bakanlığınca yürütülen "Hamilik Projesi" kapsamında Hüseyin Yardımcı İlkokulunun hamisi olan İl Tarım Müdürü Şafak Bulut, okul idaresi, veliler ve öğretmenler hazır bulundu.

huseyin-yardimci-ilkokulu,-destek-egitim-odasi-ile-tasarim-beceri-atolyesine-kavustu-(6).jpghuseyin-yardimci-ilkokulu,-destek-egitim-odasi-ile-tasarim-beceri-atolyesine-kavustu-(5).jpghuseyin-yardimci-ilkokulu,-destek-egitim-odasi-ile-tasarim-beceri-atolyesine-kavustu-(9).jpghuseyin-yardimci-ilkokulu,-destek-egitim-odasi-ile-tasarim-beceri-atolyesine-kavustu-(1).jpghuseyin-yardimci-ilkokulu,-destek-egitim-odasi-ile-tasarim-beceri-atolyesine-kavustu-(2).jpghuseyin-yardimci-ilkokulu,-destek-egitim-odasi-ile-tasarim-beceri-atolyesine-kavustu-(3).jpghuseyin-yardimci-ilkokulu,-destek-egitim-odasi-ile-tasarim-beceri-atolyesine-kavustu-(4).jpghuseyin-yardimci-ilkokulu,-destek-egitim-odasi-ile-tasarim-beceri-atolyesine-kavustu-(7).jpghuseyin-yardimci-ilkokulu,-destek-egitim-odasi-ile-tasarim-beceri-atolyesine-kavustu-(10).jpghuseyin-yardimci-ilkokulu,-destek-egitim-odasi-ile-tasarim-beceri-atolyesine-kavustu-(8).jpg