Vali Çeber, Kaymakamlarla Video Konferans ile Toplantı Yaptı

Vali Çeber, Kaymakamlarla Video Konferans ile Toplantı Yaptı
Rize Valisi Kemal Çeber, ilçe kaymakamları ve güvenlik birimleriyle Koronavirüs (Covit-19) salgınına karşı alı tedbirlerini video konferans toplantısıyla değerlendirdi. 

Vali Kemal Çeber'in Vali Yardımcıları Abdullah Şen ile Ahmet Dalkıran eşliğinde 11 ilçe kaymakamı ile yaptığı video konferans toplantısına  İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman’ın yanı sıra İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hakan Dedebağı da katıldı. Video konferans toplantısında koronavirüs salgınına yönelik alınan tedbir ve uygulamalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. 

Kaymakamlardan ve güvenlik birimlerinden 65 yaş üstü vatandaşlar ile 20 yaş altındaki gençlerin sokağa çıkmamaları konusundaki uygulamaların sıkı bir şekilde denetlenmesi talimatını veren Vali Çeber, bu kapsam dışındaki diğer vatandaşların da gerekmedikçe evde kalmalarını istedi ve “Hareketliliği ne kadar azaltırsak, bu salgını bertaraf etmemiz o kadar kolaylaşır” dedi. 

rize-valisi-ceber,-kaymakamlarla-video-konferans-ile-toplanti-yapti-(1).jpg

Rize’nin ana giriş noktaları Alipaşa, Fındıklı, İkizdere ve İyidere ilçelerinde oluşturulan ve İl Sağlık Müdürlüğüne bağlık sağlık ekiplerince takviye edilen kontrol noktalarında yapılan uygulamalarda İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince maksimum hassasiyet göstermelerini istedi. Yaklaşan çay sezonu nedeniyle şehre dönüşlerde yoğunluk olabileceğini hatırlatarak herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesini özellikle istedi. 

Vefa Destek Grupları'nın yaptıkları güzel hizmetleri takdirle takip ettiğini belirten Vali Çeber, gruplarda gönüllü olarak hizmet veren kamu personeli, sağlık personelleri ve güvenlik personelleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine sundukları hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

rize-valisi-ceber,-kaymakamlarla-video-konferans-ile-toplanti-yapti-(3).jpgrize-valisi-ceber,-kaymakamlarla-video-konferans-ile-toplanti-yapti-(4).jpgrize-valisi-ceber,-kaymakamlarla-video-konferans-ile-toplanti-yapti-(2).jpgrize-valisi-ceber,-kaymakamlarla-video-konferans-ile-toplanti-yapti-(5).jpg