Vali Çeber, Müftü Yusuf Karali Din Yüksek İhtisas Merkezinde İncelemelerde bulundu

Vali Çeber, Müftü Yusuf Karali Din Yüksek İhtisas Merkezinde İncelemelerde bulundu
Rize Valisi Kemal Çeber, Rize Müftü Yusuf Karali Dini Yüksek İhtisas Merkezini ziyaret ederek, kurum çalışmaları hakkında brifing aldı.

Müdürlük toplantı salonunda verilen brifingde; İhtisas Merkezi Müdürü Mehmet Bilgin, Şube Müdürü Fazlı Balkancı, Eğitmenler ve İdari personel de hazır bulundu.

Vali Çeber, ziyaretinin ilk bölümünde Yüksek İhtisas Merkezi birimlerini gezerek, personel ile tanıştı. Daha sonra ; İhtisas Merkezi Müdürü Mehmet Bilgin tarafından yapılan sunumla Müdürlükçe Rize ve Türkiye genelinde yürütülen eğitim çalışmalarıyla ilgili bilgiler Vali Çeber’e aktarıldı.

Yapılan sunumun ardından Vali Çeber; “Müftü Yusuf Karali Dini Yüksek İhtisas Merkezinin, ilimiz ve ülkemiz genelinde görev yapan din adamlarımızın eğitimlerinde ve kendilerini geliştirmesinde çok önemli bir paya sahip. Müdürlüğünüz bünyesinde verilen eğitim ülkemizin her noktasında çalışan din adamlarını etkilediği için sizlerin yapmış olduğu çalışmalar ülke için ciddi önem taşıyor. Bu çalışmalardan dolayı İhtisas Merkezi Müdürü ve İhtisas Merkezi çalışanlarına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Vali Çeber’e Müftü Yusuf Karali Dini Yüksek İhtisas Merkezindeki incelemeleri esnasında eşi Neslihan Ayan Çeber’de eşlik etti.

vali-ceber,-muftu-yusuf-karali-din-yuksek-ihtisas-merkezinde-incelemelerde-bulundu--(1).jpgvali-ceber,-muftu-yusuf-karali-din-yuksek-ihtisas-merkezinde-incelemelerde-bulundu--(2).jpgvali-ceber,-muftu-yusuf-karali-din-yuksek-ihtisas-merkezinde-incelemelerde-bulundu--(3).jpgvali-ceber,-muftu-yusuf-karali-din-yuksek-ihtisas-merkezinde-incelemelerde-bulundu--(4).jpgvali-ceber,-muftu-yusuf-karali-din-yuksek-ihtisas-merkezinde-incelemelerde-bulundu--(5).jpg