Vali Çeber Rize Havalimanı İnşaatı Hakkında Bilgi Aldı

Vali Çeber Rize Havalimanı İnşaatı Hakkında Bilgi Aldı
Pazar ilçesini ziyaret ederek çeşitli temas ve incelemelerde bulunan Rize Valisi Kemal Çeber, Rize Havalimanı projesi hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

Rize Valisi Kemal Çeber, beraberinde Vali Yardımcısı Abdullah Şen, İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Dedebağı, İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Salih Kurtuluş ile birlikte çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak amacıyla Pazar İlçesini ziyaret etti.

Vali Çeber, ziyaretin ilk bölümünde Pazar Kaymakamlığını ziyaret ederek, Kaymakam Ayhan Terzi’den brifing aldı.

Kaymakamlık Makamındaki brifing esnasında Rize Havalimanı projesi hakkında da bilgiler alan Vali Çeber, “Rize-Artvin Havalimanı, Rize’nin çehresini her anlamda değiştirecek temel bir proje ve planlanan takvim doğrultusunda ilerliyor. Şuan itibariyle projenin %15’lik kısmı tamamlanmış durumda. 29 Ekim 2020 de açılışını yapmayı hedefliyoruz. Çünkü Sayın Cumhurbaşkanımız böyle bir hedef koydu” dedi.

Vali Çeber, kaymakamlıktaki programının ardından Pazar Belediye Başkanlığına geçerek, Başkan Ahmet Basa’yı makamında ziyaret ederek bir müddet sohbet etti.

Vali Çeber, daha sonra sırasıyla İlçe Emniyet Amirliğini ve İlçe Jandarma Komutanlığını da ziyaret ederek, ilçenin genel asayişi hakkında bilgiler aldı.

vali-kemal-ceber-pazar-ilcesinde-incelemelerde-(3).jpgvali-kemal-ceber-pazar-ilcesinde-incelemelerde-(5).jpgvali-kemal-ceber-pazar-ilcesinde-incelemelerde-(2).jpgvali-kemal-ceber-pazar-ilcesinde-incelemelerde-(1).jpgvali-kemal-ceber-pazar-ilcesinde-incelemelerde-(4).jpg