Vali Çeber, Şampiyon Sporcuları Makamında Ağırladı

Vali Çeber, Şampiyon Sporcuları Makamında Ağırladı
Rize Valisi Kemal Çeber, uluslararası şampiyonalarda madalya kazanarak Rize’ye dönen milli sporcuları makamında kabul etti.

Rize Valisi Kemal Çeber, Yıldızlar Halter Dünya Şampiyonasında sıkletlerinde şampiyonluğu elde eden Cansu Bektaş, Dilara Narin ve Onur Demirci’yi Yıldızlar Avrupa Şampiyonasında sıkletinde ikinci olan Pelinsu Bayav ile Dünya Grekoromen Güreş Şampiyonasında üçüncülüğü elde eden Muhittin Sarıçiçek’i makamında kabul etti.

Şampiyon sporcuların antrenörleri ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik ve Vali Yardımcısı Ahmet Dalkıran’ın da hazır bulunduğu kabulde esnasında; Türkiye’de spor alanında 15 yıl içindeki tesisleşme sayesinde dünya şampiyonu sporcular yetiştiğine vurgu yapan Vali Çeber, “Son yıllarda spor alanında Rize’de de çok ciddi yatırımlar yapıldı. Bu sayede birçok Rizeli milli sporcumuz ve Rize’de faaliyet gösteren spor kulüplerinde, spor hayatlarını sürdüren sporcularımız dünya şampiyonlukları kazandı ve ay yıldızlı şanlı bayrağımızı göndere çekti, bu başarılar hepimizin göğsünü kabartmıştır” dedi.

İdareciler olarak, herkesin spor yapabileceği ortamlar oluşturma amaç ve gayreti içerisinde olduklarının altını çizen Vali Çeber, “Kazanmış olduğunuz bu başarılardan dolayı sizler örnek birer sporcusunuz. Birçok sporcu sizleri örnek alacak ve milli formayı hedefleyecektir. Bu yüzden daha çok çalışmalı ve yeni yeni başarılar elde ederek göğsümüzü kabartmaya devam etmelisiniz” şeklinde konuştu şampiyon sporcuların başarılarının devamını dileyerek onlara çeşitli hediyeler verdi.

rize-valisi-kemal-ceber,-uluslararasi-sampiyonalarda-madalya-kazanarak-rize’ye-donen-milli-sporculari-makaminda-kabul-etti-(1).jpgrize-valisi-kemal-ceber,-uluslararasi-sampiyonalarda-madalya-kazanarak-rize’ye-donen-milli-sporculari-makaminda-kabul-etti-(2).jpgrize-valisi-kemal-ceber,-uluslararasi-sampiyonalarda-madalya-kazanarak-rize’ye-donen-milli-sporculari-makaminda-kabul-etti-(3).jpgrize-valisi-kemal-ceber,-uluslararasi-sampiyonalarda-madalya-kazanarak-rize’ye-donen-milli-sporculari-makaminda-kabul-etti-(4).jpgrize-valisi-kemal-ceber,-uluslararasi-sampiyonalarda-madalya-kazanarak-rize’ye-donen-milli-sporculari-makaminda-kabul-etti-(5).jpg