Vali Çeber, SGK’da İncelemelerde Bulundu

Vali Çeber, SGK’da İncelemelerde Bulundu
Rize Valisi Kemal Çeber, Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünde incelemelerde bulundu ve Müdürlükçe yürütülmekte olan çalışmalar hakkında brifing aldı.

Rize Valisi Kemal Çeber, kurum ziyaretleri kapsamında Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünü ziyaret ederek şubelerde incelemelerde bulundu ve ardından İl Müdürü Mustafa Bakırcı’dan kurumun faaliyetleri hakkında brifing aldı.

İl Müdür Yardımcıları Ömer Susam, Süleyman Onay ve Levent Durmuş’un da hazır bulunduğu brifing esnasında İl Müdürü Bakırcı, kurumun personel durumu ve istatistiki bilgileri, Rize genelindeki toplam SGK’lı çalışan sayısı, işyeri sayısı, sosyal güvenlik kapsamı dışında kalan nüfus, emekli sandığı, Bağ-Kur ve SSK’lı emekli sayıları ve benzeri konular hakkında Vali Çeber’e detaylı bilgiler verdi.

rize-valisi-kemal-ceber,-sosyal-guvenlik-il-mudurlugunde-incelemelerde-bulundu-ve-mudurlukce-yurutulmekte-olan-calismalar-hakkinda-brifing-aldi-(1).jpg

Brifing sonrasında bir değerlendirme bulunan Vali Çeber, Sosyal Güvenlik Kurumunun ülke nüfusunun tamamına, doğumdan ölüme kadar hizmet veren önemli bir kurum olduğunu belirterek, hazırlamış olduğu sunumdan dolayı SGK İl Müdürü Bakırcıya ve emeği geçenlere teşekkür etti. Vali Çeber, tüm SGK çalışanlarına başarı dileklerinde bulunarak kurumdan ayrıldı.

rize-valisi-kemal-ceber,-sosyal-guvenlik-il-mudurlugunde-incelemelerde-bulundu-ve-mudurlukce-yurutulmekte-olan-calismalar-hakkinda-brifing-aldi-(2).jpg