Vali Çeber'den İl Genel Meclisine Ziyaret

Vali Çeber'den İl Genel Meclisine Ziyaret
Rize Valisi Kemal Çeber, 31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından oluşan yeni Rize İl Genel Meclisini ziyaret ederek, Meclis Başkanı İbrahim Türüt başkanlığındaki haziran ayı olağan meclis toplantılarının ikinci birleşimine katıldı.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Hüseyin Sarı’nın da yer aldığı toplantıya, İl Genel Meclisi Üyeleri ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı ve Birim Müdürleri de hazır bulundu.

Vali Çeber’in göreve başladığı ilk günden itibaren bir önceki dönemki meclis olarak kendisiyle yakın temas içerisinde olduklarını ifade eden Başkan Türüt “şahsımın başkanlığındaki yeni meclisimizle de valimizle aynı birlik ve beraberlik ortamını sürdürüp ilimize yakışan hizmetleri memleketimize kazandırmaya devam edeceğiz. Yaklaşık üç aylık görev süremiz boyunca eylem planlarımızı hazırlayıp ilimiz için son derece önemli olan turizm odaklı çalışma arzusundayız. Gerek meclisimiz gerekse ilgili komisyonlarımız bu çerçevede çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu anlamda hem meclisimizi ziyaretleri dolayısıyla hem de meclis olarak aldığımız kararları rahatlıkla istişare etme imkanını bize sunan değerli valimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

rize-valisi-kemal-ceberden-il-genel-meclisine-ziyaret-(5).jpg

Katıldığı toplantıda meclis üyelerine hitap eden Vali Çeber, nazik ev sahipliklerinden dolayı İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Türüt ve meclis üyelerine teşekkür ederek “ Rize doğasıyla, insanıyla ve kültürüyle çok güzel bir şehir. Bizim hedefimiz Rize’nin bu güzelliklerini koruyarak şehrimizi daha güzel bir hale getirmektir. Aynı hedefler doğrultusunda hareket ettiğimiz için yaptığımız çalışmalarda da birliktelik göstermemiz gerekiyor. Şuana kadar da bunu gayet başarılı bir şekilde gerçekleştirdik. Buna en güzel örnek olarak da içme sularında yapmış olduğumuz çalışmalar ve almış olduğumuz başarılı sonuçları gösterebiliriz. Umarım bundan sonrada yapacak olduğumuz çalışmalarda birliktelikle hareket ederek Rize’miz için en güzeli yapacağız. Bu vesile olarak siz değerli meclis üyelerimize çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

rize-valisi-kemal-ceberden-il-genel-meclisine-ziyaret-(1).jpgrize-valisi-kemal-ceberden-il-genel-meclisine-ziyaret-(2).jpgrize-valisi-kemal-ceberden-il-genel-meclisine-ziyaret-(3).jpgrize-valisi-kemal-ceberden-il-genel-meclisine-ziyaret-(4).jpg

rize-valisi-kemal-ceberden-il-genel-meclisine-ziyaret-(6).jpgrize-valisi-kemal-ceberden-il-genel-meclisine-ziyaret-(7).jpgrize-valisi-kemal-ceberden-il-genel-meclisine-ziyaret-(8).jpgrize-valisi-kemal-ceberden-il-genel-meclisine-ziyaret-(9).jpg