Vali Çeber'den Kamelya Vadisi Seralarına Ziyaret

Vali Çeber'den Kamelya Vadisi Seralarına Ziyaret
Rize Valisi Kemal Çeber, eşi Neslihan Ayan Çeber  ile birlikte Kamelya Vadisi Seralarını ziyaret ederek, seralardaki üretim hakkında işletmeci emekli öğretmen Derviş İsmail’den bilgiler aldı.

Vali Çeber, Rize’nin Çayeli ilçesi Ağaran Şelalesi Yolu üzerinde bulunan Kamelya Vadisi Seralarını ziyaret ederek, serada yetiştirilen narenciye bitkileri ve diğer çiçek türleri ile ilgili bilgiler aldı. Ziyarette Vali Kemal Çeber’e Çayeli Kaymakamı Mehmet Öztürk ve eşi de eşlik etti. Vali Çeber, burada, girişimci Derviş İsmail ile bir süre sohbet ederek seranın bölümlerini gezdi, incelemelerde bulundu.

Vali Çeber, yapılan ziyarette özveri ve ilgi ile yetiştirilen bitkilerin huzur verici etkisini dile getirerek, yağmurun başkenti, zümrüt yeşili bölgemizde emek verildiği takdirde pek çok bitkinin rahatlıkla üretilebileceğine dikkat çekti. Rize’de ziraat faaliyetlerinin nitelik ve nicelik olarak artmasını istediklerini dile getirdi. Seralarda üretim yapan üreticilere çalışmalarında başarılar dileyerek ziyaretlerine son verdi.

rize-valisi-kemal-ceber,-esi-neslihan-ayan-ceber--ile-birlikte-kamelya-vadisi-seralerini-ziyaret-ederek-seralardaki-uretim-hakkinda-isletmeci-emekli-ogretmen-dervis-ismail’den-bilgiler-aldi-(1).jpgrize-valisi-kemal-ceber,-esi-neslihan-ayan-ceber--ile-birlikte-kamelya-vadisi-seralerini-ziyaret-ederek-seralardaki-uretim-hakkinda-isletmeci-emekli-ogretmen-dervis-ismail’den-bilgiler-aldi-(2).jpgrize-valisi-kemal-ceber,-esi-neslihan-ayan-ceber--ile-birlikte-kamelya-vadisi-seralerini-ziyaret-ederek-seralardaki-uretim-hakkinda-isletmeci-emekli-ogretmen-dervis-ismail’den-bilgiler-aldi-(3).jpgrize-valisi-kemal-ceber,-esi-neslihan-ayan-ceber--ile-birlikte-kamelya-vadisi-seralerini-ziyaret-ederek-seralardaki-uretim-hakkinda-isletmeci-emekli-ogretmen-dervis-ismail’den-bilgiler-aldi-(5).jpgrize-valisi-kemal-ceber,-esi-neslihan-ayan-ceber--ile-birlikte-kamelya-vadisi-seralerini-ziyaret-ederek-seralardaki-uretim-hakkinda-isletmeci-emekli-ogretmen-dervis-ismail’den-bilgiler-aldi-(4).jpg