Vali Çeber'den TEKNOFEST 2020’de Türkiye Birinciliği Kazanan Öğrencilere Tebrik

Vali Çeber'den TEKNOFEST 2020’de Türkiye Birinciliği Kazanan Öğrencilere Tebrik
Rize Valisi Kemal Çeber, Teknofest’te Türkiye birinciliği elde eden Hasan Kemal Yardımcı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerini telefonla arayarak tebrik etti.

24-27 Eylül tarihleri arasında Gaziantep’te düzenlenen dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST 2020’de İnsansız Sualtı Sistemleri Yarışmasında Hasan Kemal Yardımcı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin Goshawk Side (Atmaca Tarafı) takımı Türkiye birincisi oldu.

Hasan Kemal Yardımcı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin TEKNOFEST 2020'de Türkiye birinciliğini elde etmesinin ardından Vali Kemal Çeber, öğrencileri telefonla arayarak elde edilen başarıdan dolayı tebrik etti.

Vali Çeber, öğrencilerle telefonla konuşmasında, "Elde ettiğiniz bu başarı bizleri çok mutlu etti. Sizin elde ettiğiniz her başarı bizleri gururlandırıyor. Geleceğimizin teminatı olan sizler ilerde çok büyük başarılara imza atacaksınız. Burada elde ettiğiniz bu başarı da bunun en güzel örneği. Bu vesile ile ilimize bu gururu yaşatan okulumuzu, siz değerli öğrencilerimizi, sizleri yetiştiren öğretmen ve ailelerinizi gönülden tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.

İLGİLİ HABERİMİZ

Rize Hasan Kemal Yardımcı Meslek Lisesi'nden TEKNOFEST 2020'de Türkiye Birinciliği