Vali Çeber'den Veda ve Kurban Bayramı Mesajı

Vali Çeber'den Veda ve Kurban Bayramı Mesajı
Rize'nin eski, Gaziantep'in yeni valisi Kemal Çeber, Kurban Bayramı ve veda mesajı yayımladı.

Rize Valiliğinden Gaziantep Valiliğine atanan Kemal Çeber, Rize ile ilişiğini keserek Gaziantep'e gitti. Kurban Bayramı sonrasındaki ilk pazartesi veya salı günü Rize'ye gelerek veda programına katılması beklenen Vali Çeber, hem veda hemde Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı Mesajında Rize Valisi olmanın gururunu ve mutluluğunu her yerde yaşadığına vurgu yapan Vali Çeber, vatandaşların Kurban Bayramını da tebrik ederek şunları kaydetti:

"Sevgili Hemşehrilerim;

07.11.2018 tarihinde başladığım Rize Valiliği görevimden, Gaziantep Valisi olarak atanmam nedeniyle bugün itibariyle ayrılıyorum.

İçimde mavi ve yeşil bir hüzün var. Sizlerle 5 yıl boyunca neler yaşadık neler gördük…

Her yerde gurur, huzur ve mutlulukla 'EVET BEN RİZE VALİSİYİM' dedirttiniz bana…

Büyük bir onurla Sayın Cumhurbaşkanımızı kendi memleketinde temsil eden Vali olarak hizmet ettiğim 5 yılın ardından Gazi şehrimiz Gaziantep’in Valisi olarak aranızdan ayrılıyorum. Rizeli bütün hemşehrilerimin gönül dünyamda her daim ayrı bir yeri olacak. Atmacalarıma ise ayrı bir parantez açmak istiyorum, onlar benim gururum, geleceğe dair umudum, hepsini alnından öpüyorum.

Rize’deki çalışmalarımızda her zaman yanımızda olan Sayın Cumhurbaşkanımıza, bakanlarımıza, milletvekillerimize, vali yardımcılarımıza, kaymakamlarımıza, belediye başkanlarımıza, meslek odalarımıza, sivil toplum örgütü temsilcilerimize, il genel Meclisimize, muhtarlarımıza ve tüm mesai arkadaşlarıma gönülden teşekkür ediyorum.

Değerli hemşerilerim, bulunduğumuz her yerde evimizin de gönlümüzün de kapısı sizlere açıktır. Hepinize sağlık, huzur, hayır ve iyilikler dilerken, bu vesile ile hepinizin Kurban bayramını en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Allah’a emanet olunuz."

Kaynak:Zeynep Taylan

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
3 Yorum