Vali Çeber'e Makam Ziyaretleri

Vali Çeber'e Makam Ziyaretleri
Sahil Güvenlik Doğu Karadeniz Gurup Komutanı Yarbay Dr. Murat Sezgin ve Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü Gürhan Yıldız, Vali Kemal Çeber’i ziyaret etti.

Sahil Güvenlik Doğu Karadeniz Gurup Komutanı Yarbay Dr. Murat Sezgin, 18 Haziran Sahil Güvenlik Komutanlığı kuruluş yıl dönümü kapsamında Rize Valisi Kemal Çeber’i makamında ziyaret etti. Vali Çeber’e ayrıca Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne atanan Gürhan Yıldız da ziyarette bulundu.

Sahil Güvenlik Doğu Karadeniz Gurup Komutanı Yarbay Dr. Murat Sezgin, beraberinde, Rize Sahil Güvenlik Bot Komutanı SG. GV. BCVŞ Mustafa Kürşat Taştan ile Vali Kemal Çeber’e gerçekleştirdikleri ziyarette Vali Çeber, Sahil Güvenlik Komutanlığının ülkemizin denizlerdeki gözü olduğunu ifade ederek; “Üç tarafı denizlerle çevrili olan ülkemizde Sahil Güvenlik Komutanlığı, deniz güvenliğini, deniz emniyetini, asayiş ve kamu düzenini sağlamak, korumak ve kollamak, suç işlenmesini önlemek, arama kurtarma faaliyetlerinde bulunmak gibi pek çok görevi başarıyla yerine getiren ülkemizin en önemli kurulmalarından bir tanesidir. Bu vesile ile gerçekleştirmiş oldukları anlamlı ziyaretten ötürü Sahil Güvenlik Doğu Karadeniz Gurup Komutanı Yarbay Dr. Murat Sezgin’e teşekkür ediyor, Sahil Güvenlik Komutanlığının kuruluş yıldönümünü kutluyorum. Ayrıca göstermiş oldukları başarılı çalışmalarından ötürü Sahil Güvenlik Komutanlığı personeline teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.“ ifadelerini kullandı.

sahil-guvenlik-dogu-karadeniz-gurup-komutani-yarbay-dr.-murat-sezgin,-rize-valisi-kemal-ceber’i-ziyaret-etti.jpg

GENÇLİK SPOR İL MÜDÜRÜ YILDIZ’DAN MAKAM ZİYARETİ

Uzun yıllar sırasıyla Iğdır, Çankırı ve Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yaptıktan sonra Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne atanan Gürhan Yıldız da Vali Çeber’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette Vali Çeber, “Gençlerimizin sporla iç içe yetişmesi, sporun her alanında ihtiyaç duyulan eksiklerin giderilmesi gibi pek çok alanda hizmet vermekte olan Gençlik ve Spor İl Müdürlükleri ilimizde ve ülkemizde çok önemli görevleri ifa etmektedirler. Bu doğrultuda Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak görevlendirilen Gürhan Yıldız’a, görev süresince Rize’de gerçekleştireceği çalışmalarda başarılar diliyorum. “ ifadelerini kullandı.

rize-genclik-ve-spor-il-mudurlugune-atanan-gurhan-yildiz,-rize-valisi-kemal-ceber’i-ziyaret-etti.jpg