Vali, Garnizon Komutanı ve Emniyet Müdürü KİK Toplantısına Katıldı

Vali, Garnizon Komutanı ve Emniyet Müdürü KİK Toplantısına Katıldı
Rize Valisi Ersin Yazıcı, İl Garnizon Komutanı Jandarma Albay Semih Coşkun ve İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı, Erzurum'da düzenlenen Kaçakçılık İstihbarat Koordinasyon Kurulu (KİK) toplantısına katıldı.

Kaçakçılık İstihbarat Koordinasyon Kurulu (KİK) 130’ncu dönem toplantısı, İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Mükerrem Ünlüer'in başkanlığında Doğu Anadolu ve Karadeniz Bölgelerinden 11 ilin Vali, İl Garnizon Komutanı ve Emniyet Müdürü'nün katılımıyla Erzurum'da yapıldı.

İçişleri Bakanlığı himayesinde Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak’ın ev sahipliğinde Palandöken'deki bir otelde yapılan toplantıya, Ağrı, Ardahan, Artvin, Bayburt, Erzincan, Erzurum, Gümüşhane, Kars, Muş, Rize ve Trabzon illerinin Vali, İl Garnizon Komutanı, Emniyet Müdürü ve ilgili birimlerin yetkilileri katıldı.

-kacakcilik-istihbarat-koordinasyon-kurulu-(kik)-130’ncu-donem-toplantisi-erzurumda-yapildi-(1).jpg

4 AYDA BİR YAPILIYOR

Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, KİK Daire Başkanlığının 4 ayda bir yaptığı bu koordinasyon toplantısının, 130. dönem toplantısına Erzurum'un ev sahipliği yaptığını belirtti. Erzurum Valiliği olarak KİK 130’ncu dönem toplantısına ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Altıparmak, İçişleri Bakanlığına ve tüm katılımcılara teşekkür etti.

Vali Altıparmak, toplantıda her ilin bu konuyla ilgili kendi durum ve sıkıntısını paylaşacağını, KİK Daire Başkanlığının da yapacağı sunumla Türkiye geneliyle ilgili katılımcıları bilgilendireceğini söyledi.

Toplantı daha sonra basına kapalı devam etti.

-kacakcilik-istihbarat-koordinasyon-kurulu-(kik)-130’ncu-donem-toplantisi-erzurumda-yapildi-(4).jpg-kacakcilik-istihbarat-koordinasyon-kurulu-(kik)-130’ncu-donem-toplantisi-erzurumda-yapildi-(8).jpg-kacakcilik-istihbarat-koordinasyon-kurulu-(kik)-130’ncu-donem-toplantisi-erzurumda-yapildi-(5).jpg

-kacakcilik-istihbarat-koordinasyon-kurulu-(kik)-130’ncu-donem-toplantisi-erzurumda-yapildi-(7).jpg-kacakcilik-istihbarat-koordinasyon-kurulu-(kik)-130’ncu-donem-toplantisi-erzurumda-yapildi-(6).jpg-kacakcilik-istihbarat-koordinasyon-kurulu-(kik)-130’ncu-donem-toplantisi-erzurumda-yapildi-(3).jpg