Vali Kemal Çeber Yöresel El Sanatları Sergisinin Açılışını Yaptı

Vali Kemal Çeber Yöresel El Sanatları Sergisinin Açılışını Yaptı
Rize Valisi Kemal Çeber, Turizm Haftası nedeniyle İsmail Kahraman Kültür Merkezinde Yöresel El Sanatları Sergisinin açılışını yaptı.

Vali Kemal Çeber açılış esnasında yaptığı kısa açıklamada; ‘Yöremiz her konuda çok fazla kültürel zenginliğe sahip. Bu kültürel zenginliklerin bu şekilde tanıtılması bizler için çok önemli. Bu yapılan sergiler sayesinde yöremize ait el sanatlarının nasıl yapıldığı hakkında bilgi edinme şansı buluyoruz. Ayrıca bilmediğimiz ve unutulmaya yüz tutmuş kültürel değerlerinde farkına varıyoruz.’ dedi.

Serginin açılışına Vali Kemal Çeber’in yanı sıra Vali Yardımcısı Abdullah Şen, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Kültür ve Turizm İl Müdürü İsmail Hocaoğlu  ve çok sayıda vatandaş katıldı.

vali-kemal-yoresel-el-sanatlari-sergisinin-acilisini-yapti-(2).jpgvali-kemal-yoresel-el-sanatlari-sergisinin-acilisini-yapti-(3).jpgvali-kemal-yoresel-el-sanatlari-sergisinin-acilisini-yapti-(4).jpgvali-kemal-yoresel-el-sanatlari-sergisinin-acilisini-yapti-(5).jpgvali-kemal-yoresel-el-sanatlari-sergisinin-acilisini-yapti-(6).jpgvali-kemal-yoresel-el-sanatlari-sergisinin-acilisini-yapti-(7).jpgvali-kemal-yoresel-el-sanatlari-sergisinin-acilisini-yapti-(8).jpgvali-kemal-yoresel-el-sanatlari-sergisinin-acilisini-yapti-(9).jpgvali-kemal-yoresel-el-sanatlari-sergisinin-acilisini-yapti-(1).jpg