Vali Pehlivan'dan Kurum Ziyaretleri

Vali Pehlivan'dan Kurum Ziyaretleri
Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan, kentteki bazı kamu kurumlarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, ilk olarak Bayburt Askerlik Şubesi'ni ziyaret eden Vali Pehlivan'ı Askerlik Şubesi Başkanı Binbaşı Hasan İnan karşıladı. Pehlivan, İnan ve diğer çalışanlarla bir süre görüşerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Daha sonra İl Milli Eğitim Müdürlüğüne geçen Vali Pehlivan'ı burada da İl Milli Eğitim Müdürü Soner Can ve diğer yetkilerle görüşerek yürütülen çalışmaları dinledi.

Son olarak İl Milli Eğitim Müdürü Can'ın makamına giden Vali Pehlivan burada da  müdür yardımcıları, şube müdürleri, maarif müfettişleriyle bir toplantı yaptı.

Pehlivan toplantıda, eğitime özel önem verdiklerini ve mesaisinin önemli bir kısmını eğitimde kalitenin artırılması çalışmalarına ayırdığını söyledi.

bayburt-valisi-ali-hamza-pehlivan,-kentteki-bazi-kamu-kurumlarini-ziyaret-ederek-incelemelerde-bulundu-(1).jpgbayburt-valisi-ali-hamza-pehlivan,-kentteki-bazi-kamu-kurumlarini-ziyaret-ederek-incelemelerde-bulundu-(2).jpgbayburt-valisi-ali-hamza-pehlivan,-kentteki-bazi-kamu-kurumlarini-ziyaret-ederek-incelemelerde-bulundu-(3).jpgbayburt-valisi-ali-hamza-pehlivan,-kentteki-bazi-kamu-kurumlarini-ziyaret-ederek-incelemelerde-bulundu-(4).jpg

bayburt-valisi-ali-hamza-pehlivan,-kentteki-bazi-kamu-kurumlarini-ziyaret-ederek-incelemelerde-bulundu-(5).jpg

bayburt-valisi-ali-hamza-pehlivan,-kentteki-bazi-kamu-kurumlarini-ziyaret-ederek-incelemelerde-bulundu-(6).jpg