Vali Yazıcı Artık Rizespor Taraftarı

Vali Yazıcı Artık Rizespor Taraftarı
Rize Valisi Ersin Yazıcı, şehrin valisinin tuttuğu takım şehrin takımıdır diyerek bundan böyle Rizespor taraftarı olduğunu söyledi.

Bakanlar Kurulunun 21 Mayıs 2014 tarihli kararnamesi ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliğinden Rize Valiliğine atanan Ersin Yazıcı, “Şehrin valisinin tuttuğu takım şehrin takımıdır. Bundan böyle ben Ç.Rizeliyim.” dedi.

ersin-yazici-rizespor-formasiyla.jpg

Rize Valilik binası önündeki karşılama töreninin ardından Valilik Toplantı Salonunda basın mensuplarıyla bir araya gelen Vali Yazıcı, buradaki konuşmasının ardından beraberinde getirdiği üzerinde Ersin Yazıcı yazılı 53 numaralı Ç.Rizespor formasını basın mensuplarına göstererek, “Şehrin valisinin tuttuğu takım şehrin takımıdır. Bundan böyle ben Ç.Rizeliyim. Bizim takım bu sene ligi 13. Sırada tamamladı. Takımımızın gelecek yıl daha iyi nbir performans sergileyeceğine inanıyorum. Gönlümden ilk üçe, ilk dörde girmek geçiyor. Ç.Rizenin ülkemizi Avrupa’da temsil etmesi şahane olur. Tabiki bunun Rize’ye sağlayacağı ekstra avantajlar var.” dedi.

Vali Yazıcı, Ç.Rizespor’un başarılı olması ve üst sıraları zorlaması için Valilik olarak ellerinden gelecek katkıyı sağlayacaklarını sözlerine ekledi.

ersin-yazici-rize-valisi-olarak-goreve-basladi-(36).jpg

İLGİLİ HABERLERİMİZ

Vali Yazıcı'dan Rize'de İlk Açıklama

Rize Valisi Ersin Yazıcı Göreve Başladı