Vali Yazıcı Huzurevinde İftar Açtı

Vali Yazıcı Huzurevinde İftar Açtı
Rize Valisi Ersin Yazıcı, Fındıklı Huzurevi, Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Rize Valisi Ersin Yazıcı, Fındıklı Huzurevi, Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezindeki iftar yemeğinde, "Yapacağımız ziyaretler ile iftar sofralarında bir araya gelerek, aile büyüklerimize ve huzurevi sakinlerimize yalnız olmadıklarını göstermeliyiz." dedi.

İftar yemeğinde Vali Ersin Yazıcı’ya; Fındıklı Kaymakamı Enver Yılmaz, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İdris Altuntaş, Kızılay Rize Şube Başkanı Mehmet Nuri Gezmiş de eşlik etti.

ersin-yazici,-findikli-huzurevi,-yasli-bakim-ve-rehabilitasyon-merkezi-sakinleri-ile-iftar-yemeginde-bir-araya-geldi-1.jpg

Huzurevi sakinleri ile iftar yemeğinde bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu ifade eden Vali Yazıcı, rahmet, merhamet, sevgi, hoşgörü ve dayanışmanın daha da arttığı Ramazan ayında başta aile büyükleri olmak üzere huzurevi sakinlerinin de ihmal edilmemesi gerektiğine dikkat çekti.

Huzurevi sakinlerinin mutluluğu için ne gerekiyorsa yapmaya çalıştıklarını belirten Vali Yazıcı,  mağfiret ve birlik ayı Ramazan'da yaşlıların unutulmaması gerektiğini hatırlatarak,  "Burada kalan değerli büyüklerimizin huzurunu ve refahını sağlamak bizlerin başlıca görevidir. Millet olarak bu mübarek ayı halkımızla eş ve dostlarımızla sofralarımızı paylaşarak kardeşlik örneği sergiliyoruz. Siz değerli büyüklerimiz de bu güzelliğe anlam katıyorsunuz. Bugünkü iftar sofrasını sizlerle paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyorum." dedi.

Vali Yazıcı, konuşmasının ardından huzurevi sakinleri ile bir süre sohbet etti.

Huzurevi sakinleri ise Vali Yazıcı'nın kendileriyle beraber iftar açmalarından mutluluk duyduklarını ifade ederek, "Bu mübarek günde bizleri yalnız bırakmayan Sayın Valimize teşekkür ediyoruz." diye konuştu.