Vali Yazıcı, Okuldaşlarıyla Rize’de İftarda Buluştu

Vali Yazıcı, Okuldaşlarıyla Rize’de İftarda Buluştu
İstanbul Siyasal Vakfı Doğu Karadeniz Grubu iftar programında buluştu.

İstanbul Siyasal Vakfı Doğu Karadeniz Grubu, geleneksel olarak sürdürdüğü etkinlikler kapsamında bu kez iftar yemeğinde bir araya geldi.

Vali Ersin Yazıcı, aynı fakülteyi bitiren arkadaşlarıyla bir araya gelmelerine ve tüm mezunlarla tanışıp kaynaşmalarına vesile olan Siyasal Vakfının önemine vurgu yaptı.

Vali Ersin Yazıcı, devletin farklı mertebelerinde önemli görevler üstlenen değerli konukları Rize'de ağırlamaktan onur duyduğunu ifade ederek, "Kamuda ve özel sektörde kariyer yapan Siyasal mezunlarının artık toplumun siyasal, sosyal, ekonomik ve kültürel tüm kesimlerinde ağırlığını hissettiriyor. Siyasal Vakfı üyesi olarak, vakfın çalışmalarına elimden geldiğince destek olmayı sürdüreceğim." dedi.

istanbul-siyasal-vakfi-dogu-karadeniz-grubu-iftar-programinda-bulustu-1.jpg

Birlik ve beraberliğin öneminden bahseden Vali Ersin Yazıcı, kaynaşmanın sağlanmasından bu tür etkinliklerin önemli olduğunu vurgulayarak, mezunlarla tanışıp kaynaşmaya vesile olan Siyasal Vakfı Doğu Karadeniz Grubuna teşekkür etti.

Programa Siyasal Vakfı Doğu Karadeniz Grubu üyeleri Vali Ersin Yazıcı, Artvin Çoruh Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Duman, Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan, İyidere Kaymakamı Ömer Faruk Tuncer, Perşembe Kaymakamı Ahmet Arık, Artvin Çoruh Üniversitesi Personel Daire Başkanı Hızır İlyas Erdem, Ziraat Bankası Rize Bölge Müdürü Murat Öztürk, SGK Trabzon İl Müdürü Musa Bulut'un da aralarında bulunduğu Rize, Trabzon, Ordu, Artvin illerindeki mezun ve mensuplar da iftarda hazır bulundu.

istanbul-siyasal-vakfi-dogu-karadeniz-grubu-iftar-programinda-bulustu2.jpg