Vali Yazıcı, Sağlık Çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını Kutladı

Vali Yazıcı, Sağlık Çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını Kutladı
Rize Valisi Ersin Yazıcı, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, hekimlerin ve tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını kutladı.

Mesajında, sağlık hizmetlerinin en iyi şekilde yerine getirilmesi, vatandaşların sağlık hizmetlerinden en iyi şekilde yararlanması, Sosyal Devlet anlayışının önemli unsurlarından biri olduğunu kaydeden Rize Valisi Ersin Yazıcı, “Kaliteli bir sağlık sistemi, sağlıklı bir toplumun da birinci şartıdır. Ülkemiz, birçok alanda olduğu gibi sağlık hizmetleri alanında da önemli başarılarla gündeme gelmekte, sağlık sektöründe yaşanan gelişmeler, hayata geçirilen önemli projeler son derece sevindiricidir.” dedi.

Hayat devam ettikçe tıp biliminin insanoğlunun en önde gelen uğraş alanlarından biri olmaya devam edeceğini sözlerine ekleyen Vali Yazıcı, sağlık çalışanlarına mekan ve zaman gözetmeksizin çalışmalarından dolayı teşekkür ettiği mesajında, “Her şartta ve her koşulda hizmet vermek için canla başla çalışan sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Hekimlerimiz ve tüm sağlık çalışanlarımızın üstlendikleri bu kutsal görevi başarı ile sürdürecekleri inanç ve temennisiyle, başta Rize’de olmak üzere yurdumuzun dört bir yanında sağlık hizmeti veren tüm sağlık camiasının 14 Mart Tıp Bayramını kutlar, başarılarının devamını dilerim.” ifadelerine yer verdi.