Vali Yazıcı, TEOG Sınavına Girecek Öğrencilere Başarılar Diledi

Vali Yazıcı, TEOG Sınavına Girecek Öğrencilere Başarılar Diledi
Rize Valisi Ersin Yazıcı, 27-28 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı (TEOG) öncesi tüm tedbirlerin alındığını belirterek, sınava girecek öğrencilere başarılar diledi.

Öğrencilerin rahat bir ortamda sınava girmesi için her türlü tedbiri aldıklarını belirten Vali Yazıcı, "27–28 Nisan 2016 tarihleri arasında yapılacak olan ve il genelinde toplam 98 okulda 4551 öğrencinin katılacağı sınav için tüm tedbirler alınmıştır. Bu sınav çocuklarımızın geleceği için önemli bir aşamadır. Bu nedenle onlara en iyi sınav ortamını sağlamak ve sınav kaygılarını mümkün olduğunca azaltmak amacıyla ilgili kurumlarımızla birlikte, il genelinde gereken tüm tedbirleri aldık "dedi.

BİZİM ÖNCELİĞİMİZ ÇOCUKLARIMIZDIR

Çocukların emeklerinin karşılığını alacaklarından endişeleri olmamasını ifade eden Vali Yazıcı, " Sevgili Öğrenciler, Sizleri çok seviyor ve önemsiyoruz. Bizim önceliğimiz çocuklarımızdır. Bu vesile ile çocuklarımızın her zaman yanında olan, emek ve desteklerini esirgemeyen ailelerine ve tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyor. Sınava girecek öğrencilerimize başarılar diliyorum. Bu kapsamda sizlerin geleceğe hazırlanmasında üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz. Her şey gönlünüzce olsun" dedi.